LAV Audio και Flac

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,697
Αθήνα
´Εχει δοκιμάσει κανείς να δεί τι παίζει;
Δοκίμασα μια ματρόσκα με 6-κάναλο ήχο Flac αλλά ο Pioneer έπαιζε stereo.

Babis , flac bitstreaming over hdmi δεν υπάρχει oπότε ο lav,
είτε οποιοσδήποτε άλλος flac decoder, στέλνει πολυκάναλο LPCM.
Από ότι έχεις γράψει αλλού, έχεις κανονικότατη καινούργια κάρτα γραφικών οπότε δεν είναι θέμα hardware.

Προφανώς κάπου είτε στον decoder είτε στα windows γίνεται downmix σε στέρεο.
Τσέκαρε άλλη μια ρυθμίσεις.

Απάντηση: Re: LAV Audio και Flac

Babis , flac bitstreaming over hdmi δεν υπάρχει oπότε ο lav,
είτε οποιοσδήποτε άλλος flac decoder, στέλνει πολυκάναλο LPCM.
Από ότι έχεις γράψει αλλού, έχεις κανονικότατη καινούργια κάρτα γραφικών οπότε δεν είναι θέμα hardware.

Προφανώς κάπου είτε στον decoder είτε στα windows γίνεται downmix σε στέρεο.
Τσέκαρε άλλη μια ρυθμίσεις.

OK, :a0210:
..θα το τσεκάρω αλλά χωρίς πολλές ελπίδες... Όλα τα άλλα, Dolby Digital DTS ακόμα και HD audio, μου τα παίζει κανονικά. Τι να τσεκάρω; :nounder:

Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα το κοιτάξω...
Η nVidia, εκτός από το να δηλώσεις την HDMI σαν έξοδο έχει και κάποιες άλλες ρυθμίσεις που μπορώ και πρέπει να τσεκάρω;

αυτή τη δουλειά κάναμε με τον papavas το ΣΚ... στείλτου pm γιατί τελικά γίνονται τα πάντα (MPC/XBMC/VLC) δοκιμάσαμε...

Μπάμπη σου εστάλει η προσφορά του πρίγκιπα φειζάλ. Μελέτησε την.

Αν όχι λογικά από εβδομάδα θα έρθει μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων να κάνει ένα due dilligence στο htpc σου.

Ααααα! θέλω να είμαι και εγώ στην επιτροπή... γουστάρω τρελά αναάλυση Μπάμπη για αλαφουζ και φειζαλ!!!

Να φέρω και το οppo μαζί ή υπάρχει φόβος να φύγει και ο lav και ο hate απο το παράθυρο? Κρίμα είναι...

Ααααα! θέλω να είμαι και εγώ στην επιτροπή... γουστάρω τρελά αναάλυση Μπάμπη για αλαφουζ και φειζαλ!!!

Να φέρω και το οppo μαζί ή υπάρχει φόβος να φύγει και ο lav και ο hate απο το παράθυρο? Κρίμα είναι...

Νομίζω οτι θα πρέπει να την κάνουμε αυτή τη μάζωξη... Έχω δεν έχω πρόβλημα... Θα περάσουμε καλά !!!

Μπάμπη σου εστάλει η προσφορά του πρίγκιπα φειζάλ. Μελέτησε την.

Αν όχι λογικά από εβδομάδα θα έρθει μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων να κάνει ένα due dilligence στο htpc σου.

Λοιπόν, έκανα τις αλλαγές και τώρα ακούω 6-κάναλο PCM.