LCD 20''

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

petra99

New member
21 January 2008
25
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Lcd τηλεόραση 20''. Ποια είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη σας?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Lcd τηλεόραση 20''. Ποια είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη σας?

Samsung SM 225MW περίπου 380
Samsung Bordeaux 19'' LE19R86B με ψηφιακό δέκτη περίπου 350

LG 22''M228WA-BZ περίπου 340

Μπορεί να τις βρεις και λίγο φτηνότερα αν παραγγείλεις μέσω site.

Επειδη εχω ενα συγκεκριμενο χωρο για μια μικρη τηλεοραση στη κρεβατοκαμαρα (Στο σαλονι εχω toshiba regza )εψαχνα 2 μηνες (συνεχεια τεστ με αναλογικα καναλια) και τελικα κατεληξα πριν 8 μηνες στη sony bravia KDL-20S2020 1.366 x 768. Τωρα εχει βγαλει νεο μοντελο.Ενα εχω να σου πω....τελεια .....:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
τη πληρωσα λιγο παραπανω αλλα καμια αλλη τα χρωματα και η αποδοση.

Last edited:
Σίγουρα σου κάνουν οι 20 ίντσες ? μήπως πρέπει να πας στισ 23 ?
(Samsung, LG, Sony καινούργια μοντέλα στις 23).

@69nt
Έχεις δίκιο, μάλλον πάω σε 23'' (αρχικά) ή 26''.

Υπάρχει μια προτίμηση σε Sony, να παραμείνει η προτίμηση ή να δω και άλλες?

Εγώ έχω πάρει την Samsung LE23R8 καλή είναι χωρίς προβλήματα, δεν κυκλοφορούσε τότε sony στις 23 ίντσες καινούργιο μοντέλο αλλιώς ...

@69nt
Έχεις δίκιο, μάλλον πάω σε 23'' (αρχικά) ή 26''.

Υπάρχει μια προτίμηση σε Sony, να παραμείνει η προτίμηση ή να δω και άλλες?

δες τις Sony KDL-23B4030/50

Τελικά η 23αρα έχει τα ίδια χρήματα με την 20αρα (SONY). Η διαφορά τους είναι στο κοντραστ. Τι κάνουμε τώρα?

Απάντηση: Re: LCD 20''

Τελικά η 23αρα έχει τα ίδια χρήματα με την 20αρα (SONY). Η διαφορά τους είναι στο κοντραστ. Τι κάνουμε τώρα?

Στη θέση σου θα αγόραζα την 23". Η διαφορά των 3" δεν είναι και τόσο αμελητέα και όπως λέμε "Το μέγεθος μετράει"!!! :grandpa: