LCD 37"-40" για τηλεοπτικό σήμα 1000-1500 ευρώ;

theom

Established Member
5 April 2007
110
Γεια σας!

Παρακαλώ τη βοήθεια σας.
Σκέφτομαι να πάρω μια LCD 37" το πολύ 40"
απόσταση θέασης: 2,80μ

Διαθέτω 1000 έως 1500 ευρώ.

Θα την χρησιμοποιήσω κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε τηλεοπτικό σήμα και στο μέλλον ότι άλλο προκύψει

Ποια είναι η πρόταση σας;

Ευχαριστώ

Last edited:
Γεια σας!

Παρακαλώ τη βοήθεια σας.
Σκέφτομαι να πάρω μια LCD 37" το πολύ 40"
απόσταση θέασης: 2,80μ

Διαθέτω 1000 έως 1500 ευρώ.

Θα την χρησιμοποιήσω κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε τηλεοπτικό σήμα και στο μέλλον ότι άλλο προκύψει

Ποια είναι η πρόταση σας;

Ευχαριστώ

H προταση μου ειναι..........να πας σε ΠΛΑΣΜΑ!!!!

τις plasma, τις έχω εξαιρέσει για 2 λόγους:

1) γιατι το mega μπορεί να είναι επί ώρες καθημερινά ανοιχτό (φαινόμενο burn in νομίζω το λέτε...)

2) γιατί για τα 2,8μ μου φαίνεται μεγάλη η 42" οθόνη.

πάντως ευχαριστώ για την απάντηση

Φαινομενο burn IN πλεον δεν υπαρχει εφοσον κανεις 2-3 πραγματακια και στρωσεις σωστα την τιβι τις πρωτες 200-250 ωρες.Πρεπει να εισαι γκαντεμοσαυρα για να το παθεις αλλα και παλι επιδιορθωνεται.επισης στα λεφτα που δινεις παιρνεις αριστη πλασμα σε 42'' που πιστεψεμε θα σε εντυπωσιασει στα 2.8μ που λες.
επισης για τηλεοπτικο προγραμμα που θες ειναι μονοδρομος οι πλασμα.

Η καλυτερη τηλεοραση για την περιπτωση σου θα ηταν η Sony 40D3000 που εχει κορυφαια αποδοση σε SD αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις πλεον πουθενα λογω καταργησης. Μπορεις να δεις την Samsung 40R86 η την Sony 40S3000 που εχουν αρκετα ικανοποιητικη αποδοση.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε από που να τις πάρω (λόγω καλύτερης τιμής - είμαι από Θεσσαλονίκη)

Πάντως την 40d3000 την βρήκα έδω:

http://www.5050.gr/search.php?mode=search&page=1

λέτε να είναι παραεισαγωγή;

Κάνε ένα τηλεφωνάκι να δεις αν είσαι τυχερός μπας και έμεινε τίποτα

Αν αντέχεις, περίμενε λίγο, ταυτόχρονα ανέβασε το budget 3-5 κατοστάρικα και πάρε την sumsung 40F86. Είναι νομίζω η μόνη που μπορεί να σταθεί δίπλα στις πλάσμα σε μαύρο, χρώματα, κίνηση και φίλος απο forum που την έχει πάρει λέει ότι είναι ΟΚ σε SD.
Αν δεν αντέχεις δες αυτά που πρότειναν οι φίλοι πιο πριν. Οι Sony D & S υπήρχαν στο media markt πριν λίγες εβδομάδες. Νομίζω ότι αξιόλογες είναι και η toshiba 3030 και η sharp RD2 (η 1η απ´οτι διαβάζω, η 2η υπάρχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ Καλαμαριάς). Δες, αποφάσισε ποια σε ικανοποιεί σε SD και που θα κάνεις υποχωρίσεις (σε μάυρο, κίνηση, χρώματα) και μετά αγόρασε!
Αν δεν θες να κάνεις υποχωρίσεις και να μήν ανέβεις σε budget, τότε plasma 42''! (PX70, Q96, C96 ή την φθηνή PX7)

Last edited:
Re: Απάντηση: LCD 37"-40" για τηλεοπτικό σήμα 1000-1500 ευρώ;

Πάντως την 40d3000 την βρήκα έδω:

http://www.5050.gr/search.php?mode=search&page=1

λέτε να είναι παραεισαγωγή;
Όχι, δεν είναι ...

Καλησπέρα σε όλους...
Ούτως ή άλλως, μετά τα "εγκαίνια" του καταστήματός μας (www.5050.gr) θα έμπαινα στο forum (το οποίο βέβαια παρακολουθώ από παλιά), αλλά η συγκεκριμένη αναφορά, μου έδωσε και την αφορμή...

Δεν είναι, λοιπόν παραεισαγωγή η συγκεκριμένη τηλεόραση, γιατι, οι προμηθευτές μας είναι ελληνικές εταιρίες. Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ονομάζεται παραεισαγωγή και όχι απλά ... εισαγωγή :blink:
Όλες οι συσκευές απο το εξωτερικό έρχονται άλλωστε...

Τέλος πάντων.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαι στη διάθεσή σας.

Αλέξανδρος

Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD 37"-40" για τηλεοπτικό σήμα 1000-1500 ευρώ;

Όχι, δεν είναι ...

Καλησπέρα σε όλους...
Ούτως ή άλλως, μετά τα "εγκαίνια" του καταστήματός μας (www.5050.gr) θα έμπαινα στο forum (το οποίο βέβαια παρακολουθώ από παλιά), αλλά η συγκεκριμένη αναφορά, μου έδωσε και την αφορμή...

Δεν είναι, λοιπόν παραεισαγωγή η συγκεκριμένη τηλεόραση, γιατι, οι προμηθευτές μας είναι ελληνικές εταιρίες. Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ονομάζεται παραεισαγωγή και όχι απλά ... εισαγωγή :blink:
Όλες οι συσκευές απο το εξωτερικό έρχονται άλλωστε...

Τέλος πάντων.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαι στη διάθεσή σας.

Αλέξανδρος

Καλά, έπαθα πλάκα!!!

Ούτε τηλέφωνο δεν πρόλαβα να σας πάρω!
Τι ταχύτητα είναι αυτή!!! :music-smiley-005:

Τέλος πάντων, αφού η επικοινωνία μας άρχισε εδώ, ας συνεχιστεί κιόλας. Αυτό το μοντέλο είναι διαθέσιμο;

:ernaehrung004:

Αν αντέχεις, περίμενε λίγο, ταυτόχρονα ανέβασε το budget 3-5 κατοστάρικα και πάρε την sumsung 40F86. Είναι νομίζω η μόνη που μπορεί να σταθεί δίπλα στις πλάσμα σε μαύρο, χρώματα, κίνηση και φίλος απο forum που την έχει πάρει λέει ότι είναι ΟΚ σε SD.
Αν δεν αντέχεις δες αυτά που πρότειναν οι φίλοι πιο πριν. Οι Sony D & S υπήρχαν στο media markt πριν λίγες εβδομάδες. Νομίζω ότι αξιόλογες είναι και η toshiba 3030 και η sharp RD2 (η 1η απ´οτι διαβάζω, η 2η υπάρχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ Καλαμαριάς). Δες, αποφάσισε ποια σε ικανοποιεί σε SD και που θα κάνεις υποχωρίσεις (σε μάυρο, κίνηση, χρώματα) και μετά αγόρασε!
Αν δεν θες να κάνεις υποχωρίσεις και να μήν ανέβεις σε budget, τότε plasma 42''! (PX70, Q96, C96 ή την φθηνή PX7)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Πιστεύεις ότι αξίζει το κόπο να περιμένω για την f86 (επαναλαμβάνω ότι κατά κύριο λόγο η χρήση θα είναι τηλεοπτικό σήμα και ότι προκύψει στο μέλλον. Εχω σκοπό να την κρατήσει για πολυυυυυύ καιρό).

Και κάτι ακόμα επειδή ήδη μου έχετε απαντήσει για πλάσμα πιστεύετε ότι οι ενδιασμοί μου δεν έχουν βάση; (απόσταση θέασης κυρίως και μετά burn-in/image)

:worshippy:

Καλησπέρα και από μένα.

καταρχήν θα ήθελα να διευκρινήσω, ότι για λόγους δεοντολογίας (ως πολύ παλιός χρήστης του Internet είμαι ευαίσθητος σ' αυτά), δεν θα ήθελα να κάνουμε διάλογο καταστήματος-πελάτη (του τύπου: πόσο θα μου την αφήσεις, πότε θα την έχω, κλπ) σε δημόσια threads.

Καμιά φορά μπορεί να "επεμβαίνω" για ξεκαθαρίζω παρεξηγήσεις (όπως το ερώτημα περί παρα-εισαγωγής), ή για να δίνω πληροφορίες, που πιθανόν να έχω λόγω του επαγγέλματός μου (αν και σας βλέπω εξαιρετικά ενημερωμένους).

Κάνω, λοιπόν, μια εξαίρεση σήμερα, και απαντώ στην ερώτησή σου: η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει όντως καταργηθεί, και έχει αντικατασταθεί από νεότερη.

Δεν πρόκειται και πάλι, να προτείνω άλλο μοντέλο, γιατί η πρότασή μου θα θεωρηθεί -δικαίως- αφερέγγυα, επειδή:
1. θα μπορούσα ενδεχομένως να "σπρώχνω" αυτές που θέλω να πουλήσω
2. οι γνώσεις των περισσοτέρων εδώ είναι πολύ πιο "βαθιές" από τις δικές μου. Κι εγώ εδώ θα απευθυνθώ όταν χρειαστεί :-)

Αυτά, λοιπόν, από μένα.
Αλέξανδρος

ΥΓ. Αν δεν θεωρείται αντιδεοντολογικό, μπορείτε να μου μιλήσετε με PM.

Καλησπέρα και από μένα.

καταρχήν θα ήθελα να διευκρινήσω, ότι για λόγους δεοντολογίας (ως πολύ παλιός χρήστης του Internet είμαι ευαίσθητος σ' αυτά), δεν θα ήθελα να κάνουμε διάλογο καταστήματος-πελάτη (του τύπου: πόσο θα μου την αφήσεις, πότε θα την έχω, κλπ) σε δημόσια threads.

Καμιά φορά μπορεί να "επεμβαίνω" για ξεκαθαρίζω παρεξηγήσεις (όπως το ερώτημα περί παρα-εισαγωγής), ή για να δίνω πληροφορίες, που πιθανόν να έχω λόγω του επαγγέλματός μου (αν και σας βλέπω εξαιρετικά ενημερωμένους).

Κάνω, λοιπόν, μια εξαίρεση σήμερα, και απαντώ στην ερώτησή σου: η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει όντως καταργηθεί, και έχει αντικατασταθεί από νεότερη.

Δεν πρόκειται και πάλι, να προτείνω άλλο μοντέλο, γιατί η πρότασή μου θα θεωρηθεί -δικαίως- αφερέγγυα, επειδή:
1. θα μπορούσα ενδεχομένως να "σπρώχνω" αυτές που θέλω να πουλήσω
2. οι γνώσεις των περισσοτέρων εδώ είναι πολύ πιο "βαθιές" από τις δικές μου. Κι εγώ εδώ θα απευθυνθώ όταν χρειαστεί :-)

Αυτά, λοιπόν, από μένα.
Αλέξανδρος

ΥΓ. Αν δεν θεωρείται αντιδεοντολογικό, μπορείτε να μου μιλήσετε με PM.

+1
Σε αυτά που γράφεις και μπράβο.