LCD display για ΝΟΚΙΑ 7500

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,240
Μεσευρώπη
Γεια σας. Η οθόνη του κινητού μου μου κάνει νερά και μάλλον θα χρειαστεί σύντομα να την αλλάξω. Τι λέτε, να την πάω στην αντιπροσωπεία ή να δοκιμάσω να την αλλάξω μόνος μου; Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους εγχειρήσεις;

Ξέρω ένα παλικάρι που έχει μαγαζί στην Παπακυριαζή (μετά το Εμπορικό Επιμελητήριο, Κώστα Τασιά τον λένε) που επισκευάζει κινητά.
Πας και τον ρωτάς πόσο μπορεί να κάνει η επισκευή και μετά αποφασίζεις.

τελικά η περιπέτεια με το κινητό μου τελείωσε και θα ήθελα να αναφέρω τις εμπειρίες μου. Πήγα στο μαγαζί που σύστησε ο Νίκος και μου είπαν ότι η τιμή για αλλαγή οθόνης είναι 45 ευρώ. μου φάνηκε ακριβή και παράγγειλα οθόνη από κάποιον κινέζο μέσω ebay (τιμή κάπου 10 ευρώ), με σκοπό να την αλλάξω ο ίδιος. Η οθόνη έφτασε σύντομα, αλλά ήταν λάθος μοντέλο. Ο κινέζος μου επιστρέφει τα χρήματα, η οθόνη πάει στα σκουπίδια και εγώ παραγγέλνω άλλη, αντί 12 ευρώ από Αμερική, πάλι μέσω ebay. Αυτή τη φορά είναι το σωστό μοντέλο, η αλλαγή έγινε κανονικά από μένα, αλλά η οθόνη βγήκε ελαττωματική, πολύ σκοτεινή και έκανε διακοπές. Τελικά αναγκάστηκα να την πάω στον τεχνικό να την αλλάξει, ο οποίος μου είπε ότι το γεγονός ότι η οθόνη ήταν σκοτεινή μπορεί και να οφείλεται σε δικό μου λάθος χειρισμού (το καλώδιο σύνδεσης ήταν λυγισμένο). Πάντως εγώ συνιστώ σε όποιον δεν είναι έμπειρος ντιούης να μην το δοκιμάσει αυτό στο κινητό του. Δε λέει.