LE46C750-Ειμαι σε απογνωση!!!

kostasss

New member
22 November 2010
29
Pedia loipon...ime pragmatika se apognosi...den ime katholu efxaristimenos...apo thn nea m samsung...ne men exei thn kaliteri ikona se 3d...alla ine apelpistiki i ikona pu parusiazi sthn doriforiki mou siskevi...!!!

kserete kati na diorthothi afto to fenomeno sthn tv mou...iparxei megali tholura giro apo tous pektes apo ta gramata...otan kinunte i pektes tholonun oi pantes ke ta panta!!!

Κλείσε τα 200hz,δες εάν κάνει σωστό upscale ο δορυφορικός δέκτης,και γράφε σε παρακαλώ Ελληνικά :)

Κλείσε τα 200hz,δες εάν κάνει σωστό upscale ο δορυφορικός δέκτης,και γράφε σε παρακαλώ Ελληνικά :)

oκ φιλε...εξηγα παρακαλω πολυ απο που να κανω αφτα τα 2 που μου εχεις...πει...γιατι τα εχω πεξει

Μαλλον στο δορυφορικο δεκτη ειναι το προβλημα...

Πως τον συνδεεις στην τηλεοραση ?

Για ποιον δεκτη μιλαμε , για ποιο καναλι κτλ. δωσε μας μερικες λεπτομερειες.

milame gia enan dreambox 500...kanali...novasports ke sigkekrimena extes ston match me thn kavala...pragmatika meta diskolias ksexoriza tous pektes!!!

Σε αναλογικα καναλια , DVD κτλ. πως ειναι η εικονα?

Παλιοτερα στην προηγουμενη σου τηλεοραση πως ηταν?

Γραφε Ελληνικα για να μπορουμε να διαβασουμε.

Σε αναλογικα καναλια , DVD κτλ. πως ειναι η εικονα?

Παλιοτερα στην προηγουμενη σου τηλεοραση πως ηταν?

Γραφε Ελληνικα για να μπορουμε να διαβασουμε.

παλιοτερα στην αλλη μου τηλεοραση...ηταν κατι παραπανω απο καλα...τωρα για την αναλογικη δεν εχω δοκιμαση ουτε σε dvd!!

Υ.Σ
Μου δινεις σε παρακαλω πολυ το MSN να μπορουμε να συννενοηθουμε καλυτερα!!!

Επιλέγεις στα 200hz -> custom -> πρώτη επιλογή στο 10,η δεύτερη στο 0,έτσι δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Επιλέγεις στα 200hz -> custom -> πρώτη επιλογή στο 10,η δεύτερη στο 0,έτσι δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

στο ειπα οτι ειμαι ασχετοσ ανδρεα...απο που να επιλεξω τα 200hz?

καμμια σχεση το motion plus και τα 200ΗΖ σε εμενα ειναι ανοιχτα
στο full και παιζει τζαμι.
αλλου ειναι το προβλημα...
Για δοκιμασε να την συνδεσεις με hdmi