LED προβολείς

panos k.

New member
11 February 2019
28
0
Καλημέρα σε όλους !!
Παρακαλώ πολύ τα μέλη , σε περίπτωση που κάποιος έχει κάποιον budget προβολέα κατηγορίας led ( blitzwolf κτλ .) , να μου έλεγε την γνώμη του . Ακόμα καλύτερα επείδη είναι κατα κάποιον τρόπο υποκειμενικό το αποτέλεσμα , να μου έδινε την δυνατότητα μιάς ολιγόλεπτης προβολής για να έβγαζα τα συμπεράσματά μου . Ψάχνω για να κάνω μια αγορά με σκοπό την τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο ( μπαλκόνι - κήπο ) και θα με βοηθούσε πολύ η οποιαδήποτε γνώμη . Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !

Ειχα παρει πριν 2 χρονια τον μικρο που λεει αυτος στην παρουσιαση του. Ηταν 720 p πολυ καλος για τα λεφτα του με αψογο WiFi εβλεπα αψογα τα ποδοσφαιρα μου μεσω συνδρομιτικης υπηρεσιας IPTV. Το ANDROID δουλευε αψογα με NETFLIX και YOUTUBE

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η μπαταρια αντεχε ανετα 2 ωρες εαν δεν ηθελες να το συνδεσης με ρευμα

Μετα απο 1 χρονο αλλαξα επιπεδο και πηρα παντα απο ΚΙΝΑ τον XIAOMI-2Pro-Mijia-Mi-Smart. Πραγματικα εκπληκτικος. Ακομα και μεσημερι με αρκετο φως βλεπω αψογα. Το ANDROID δουλευει αψογα και με WiFi και φυσικα με ETHERNET. Τον εχω 1,5χρονο και ειμαι ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και εγω και 2 φιλοι που τον εχουν παρει. η τηλεοραση φυσικα εχει καταργηθει διοτι μεσω IPTV βλεπω τα παντα. Πηρα και ενα πανι που ανεβοκατεβαίνει χειροκινητα και ολα καλα.

https://www.banggood.com/Global-Ver...-p-1818931.html?cur_warehouse=HK&rmmds=search