LED TV από Γερμανία με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη

gmask

Senior Member
30 January 2008
302
έχει αγοράσει κανείς τηλεόραση με ενσωματωμένο δουφορικό δέκτη (DVB-S HD)? Ενδιαφέρομαι για το μοντέλο UE46C6700 της Samsung. Τι πλεονεκτήματα θα έχω? Από την άλλη, δεν θα υπάρχει ελληνικό μενού. Τι μου προτείνετε?

Το Ελληνικό μενού είναι το λιγότερο...αλλά δεν θα έχεις το epg στα Ελληνικά...εγώ βέβαια υποστηρίζω ότι δεν αξίζει καν να πας σε led lcd tv...καλύτερα θα ήταν να πήγαινες στην 46C650.

Ελληνικό μενού έχουν όλες οι Samsung ανεξάρτητα από ποιά χώρα θα τη πάρεις. Είναι στάνταρ οι γλώσσες. Κατά τα άλλα συμφωνώ με Ανδρέα πως δεν υπάρχει λόγος να πας σε LED. Επίσης τί γίνεται με την εγγύηση της εδώ? Δορυφορικό δέκτη βρίσκεις εξωτερικό από 50 Ευρώ και ξεμπερδεύεις.

Ελληνικό μενού έχουν όλες οι Samsung ανεξάρτητα από ποιά χώρα θα τη πάρεις. Είναι στάνταρ οι γλώσσες. Κατά τα άλλα συμφωνώ με Ανδρέα πως δεν υπάρχει λόγος να πας σε LED. Επίσης τί γίνεται με την εγγύηση της εδώ? Δορυφορικό δέκτη βρίσκεις εξωτερικό από 50 Ευρώ και ξεμπερδεύεις.
DVB-S "HD" απο 50€ :chinscratch:
Μήπως εννοείς τον απλό (SD) :confused:

Αν δεν βρισκεις HD με 50 βρισκεις με 80 και με πολυ καλυτερες δυνατοτητες απο τον ενσωματωμενο.

Αν ο χώρος που θα βάλεις την TV είναι περιορισμένος για να χωρέσει έναν εξωτερικό δορυφορικό δέκτη κανονικού μεγέθους, ρίξε μια ματιά και σ' αυτόν: Telestar Telemini HD (μικρός σε μέγεθος, HD, εδώ στα 76, με αποστολή και σε Ελλάδα, έξοδα αποστολής 10).

Last edited: