lenco l75 versus sanyo plus q50

474857-sanyo_plus_q50_direct_drive_turntable_with_linn_cartridge.jpg

http://319studio.com/Auction/lenco-1.JPG

το πρωτο μου ειναι το BL91 και απλα δεν αντικαθισταται, το lenco εχει πολυ καλο καλο plinth me ορτοφον βραχιονα, προτιμουσα και δευτερο microseiki bl 111 klp αλλα τα μεταφορικα τελωνειο το καθιστουν απαγορευτικα προς το παρον

Re: Απάντηση: lenco l75 versus sanyo plus q50

Τα 2 τελευταία είναι πολύ καλά.
δεν εξαγονταν εκτος ιαπωνιας, γι αυτο και εχουν το διακριτικο micro , ενω micro seiki ηταν το διακριτικο για εκτος ιαπωνιας

Το Sanyo δεν μου λεει και πολλα πραγματα, ισως λόγω του πολυ ελαφριού βραχίωνα (μοδα μιας αλλης εποχης).

Τα Λενκο τα γνωρίζουμε και ο Κωστας με τον Chris1967 εχουν 2 εξαιρετικα, που κατατάσσονται και σαν "hiend" πικαπ απο πολλούς. Σε σχεση με ενα Garrard 301/401 θέλουν καποιες τροποποιήσεις, αλλα αν εχεις την ορεξη να τις κάνεις αφιερώνοντας χρονο (και καποια χρηματα) μπορεις να καταλήξεις με ενα πολύ καλο πικαπ.

Νικο, αν επιτρέπετε, σε τι ποσο θελεις να κινηθείς? Εχεις καποιο εξτρα βραχίωνα η θα χρειαστείς εναν ?

παναγιωτη τι ακριβως τροποποιησεις ? βραχιονα εχει εναν ορτοφον αλλα θα συζητουσα και αλλον ,
το sanyo ειναι της σειρας plus που ηταν ποιοτικη, εχει δυο motor για πλατω βραχιονα και μου φανηκε πολυ καλη κατασκευη, για το βραχιονα εχεις δικιο ειναι ελαφρυς και δε παιζει τις συγχρονες μμ κεφαλες, βεβαια εχει τα μισα χρηματα απο το lenco

Το Sanyo ειναι ενα απο τα πολλά αυτοματα πικαπ του 70 (μοντελο 75 αν δεν κανω λαθος), καλύτερα να κοιταξεις αλλου για DD.

Οι βραχίονες της Ortofon ειναι αρκετα καλοι, χωρις να τους θεωρώ αριστουργήματα. Αν κατάλαβα καλα εχεις βρει στα μετ/σμενα ενα 75+Ορτοφον? Αν η τιμη ειναι σωστή θα μπορουσε να αποτελέσει την βάση ενος ενδιαφέροντος project.

Μετα θέλεις πλινθο, ισως πηγάδι και ισως κύκλωμα ελεγχου στροφών+βαρίδι για το idler.