Τι έκδοση android έχει το τάμπλετ σου φίλε thanasis.13; Έχει την αρχική 9 ή σου είχαν περάσει ήδη την 10;
Εγώ το πήρα πριν κανένα χρόνο με android 9. Πριν μερικές βδομάδες ήρθε αναβάθμιση σε android 10.
Με την 9 δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Από τότε που ήρθε η 10 μου έχει κάνει ήδη δύο φορές επανεκκίνηση από μόνο του. Εμένα μόνο αυτό μου κάνει. Και η επανεκκίνηση είναι περίεργη. Μπαίνει σε recovery mode, και με ρωτάει αν θέλω να ξαναδοκιμάσω να το ξεκινήσω ή αν θέλω να κάνω factory reset!Αν πω να ξαναδοκιμάσω τότε ανοίγει κανονικά. Και τις δύο φορές που το έκανε έπαιζα παιχνίδι.
Αν έχεις και εσύ android 10, και σου έκανε επανεκκίνηση με το βίντεο, και εμένα στο παιχνίδι, αυτό δείχνει μάλλον bug στο νέο λειτουργικό που φαίνεται να κρασσάρει όταν ζορίζεται το τσιπάκι γραφικών. Δεν φαίνεται για βλάβη hardware γιατί με το ίδιο παιχνίδι και το ίδιο τσιπάκι με το android 9 δεν είχε πρόβλημα.
Αλλά μου το χαλάει το δεύτερο σύμπτωμα σου, που γυρνάει στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό δεν φαίνεται να έχει σχέση με το τσιπάκι γραφικών.
Όπως και να είναι, πρώτη σκέψη είναι ότι είναι bugs του νέου λειτουργικού. Λογικά σε λίγες βδομάδες θα έρθει αναβάθμιση που θα λύνει τα προβλήματα. Δεύτερη σκέψη είναι ότι κάποιες από τις παλιές εφαρμογές είναι πια ασύμβατες και δημιουργούν προβλήματα. Οπότε εκεί θέλει factory reset και καινούργιες καθαρές εγκαταστάσεις των εφαρμογών.
Εγώ πάντως θα περιμένω την αναβάθμιση που λογικά θα έρθει σε λίγο. Αν χειροτερέψει το πράγμα ίσως χρειαστεί να κάνω και factory reset.