Λέτε και οι υπόλοιποι 299 να είναι ίδιοι ?

Θα έπρεπε να μας προβληματίζει εξίσου ή περισσότερο, το φαινόμενο ότι συντηρούμε ένα σύστημα μαζικής πληροφόρησης, που παράγει χαζές ερωτήσεις για λογαριασμό μας και ανεχόμαστε να μας τροφοδοτεί όχι με ειδήσεις ή απαντήσεις, αλλά με μαγειρεμένες εντυπώσεις!

"Υπάρχει και θα υπάρχει ποταμός «ειδήσεων», αλλά στην πραγματικότητα οι Έλληνες θα είναι χειρότερα πληροφορημένοι από τους ανθρώπους του Μεσαίωνα"
Στέλιος Κούλογλου

Υ.Γ Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι πήρε την απάντηση που του άξιζε!
Φαντάζομαι γι' αυτό γελάσατε και εσείς! Έτσι δεν είναι;

Last edited:
κριμα που δεν υπηρχε και το βλεμμα του δημοσιορραφου να γινει πιο ευχαριστη η σκηνη.....

Μια φορα που βγαζω το καπελλο στον Παγκαλο!!!

κι αλλα τετοια!!!

Ερώτηση είναι αυτή; Απάντηση είναι αυτή;

Αυτό είναι το επίπεδο της ενημέρωσής μας!

Πως αισθάνεσαι χαροκαμένη μάνα που έχασες και τα 3 σου παιδιά;

Αίσχος!

με έχουν κουράσει οι δημοσιογράφοι του παράθυρου, του λέω 5 λέξεις με 30 εεεε, αααα, οοοο, του έχω απαίτηση να είσαι το σκυλάκι μου επειδή η μαμά μου μου είπει ότι είμαι μεγάλος δημοσιογράφος, του μιλάω αργά σαν το Χατζηνικ, βρίζω σαν τον Κακαουν και μάγκικα σαν τον Τραγκ. Να μην ξεχάσω και τον Βερύκ... μια κατηγορία μόνος του...

διαβάζετε ειδήσεις στο νετ... είναι πολύ πιο υγιεινό :grandpa:

Γιά όσους δέν κατάλαβαν γιά ποιά επιστολή πρόκειται κ.λ.π...μιά πιό κόσμια απάντηση τού Κυρίου Πάγκαλου στό έντυπο τής Κυρίας Γιάννας...έτσι είναι..μεταξύ Κυρίων ανεβαίνει τό επίπεδο..
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=40506