Λέτε το "θαύμα" να είναι κοντά;

Αμήν!

Υ.Γ. Μόλις πρόσεξα ότι μάλλον η Cosmote θα φέρει το iPhone! Του χρόνου iPhone με επιδότηση!

Last edited:
Το βρίσκω λίγο αρρωστημένο το macscoop να δημοσιεύσει πρωταπριλιάτικο αστείο για 15 έλληνες που μπορεί να το έβλεπαν εκείνη την ημέρα.
Αν διαβάσετε και στα υπόλοιπα ελληνικά fora, η φήμη "παίζει" εδώ και καιρό, όπως έπαιζε και αγορά της Rainbow από τον Γερμανό.

Τί θα γίνει τελικά δεν ξέρω, απλώς για πρώτη φορά εδώ και χρόνια υπάρχει τέτοια κινητικότητα "καπνός" πράγμα που σημαίνει ότι κάπου υπάρχει και "φωτιά".

Να κάνω μια πρόβλεψη:
Τα Χριστούγενα του 2008 θα είναι ημ/νία ορόσημο για τους Ελληνες Mac Users (η οποία θα συνδυαστεί και με την έλευση του iphone)

Η συγκεκριμένη φήμη κυκλοφορεί εδώ και καιρό, μάλιστα πολύ νωρίτερα απ' την 1η Απριλίου. Αλήθεια η ψέματα.... who knows.

παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα αν ειναι να παει στον γερμανο ..
πρωτιμο RAINBOW...
πραγματικα εχω δραματικες εμπειριες
και εχω διαβασει ουκο λιγα
προσωπικα εκτως οτι θεωρω απαραδεκτους τους πωλητες στην συμπεριφορα στον πελατη ..(μεγαλο ποσοστο οχι ολοι)
βαζουν ατομα ασχετα που η μονη οδηγια που τους δινουν μονο ειναι ..ΠΟΛΥΗΣΤΕ οτι εχετε stock...
βεβαια αν ειναι η apple "corner" τους να ειναι με ξεχωριστο managment οκ αλωστε τι στο καλο mac ειναι ειναι αριθμημενα στα δαχτυλα τα προιοντα που μπορεις να παρεις και οι αναβαθμισεις τους...!!
βεβαια εγω δεν ειμαι αυτος που θα κανω τις συμφωνιες..ουτε θα με ακουσει κανεις απλα γνωμουλες να λεγοντε ετσι? :p

Re: Απάντηση: Λέτε το "θαύμα" να είναι κοντά;

Παντως αν γινει αυτο παραταω στεγνα την vodafone μετα απο 5 χρονια και παω cosmote.....ακομα και αν χρειαστει να αλλαξς νουμερο!!!!
Το μόνο που δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί πλέον είναι το νούμερο…μάλιστα από 1 Απριλίου νομίζω όλες οι κινητές κατάργησαν και το τέλος για τη φορητοτητα… συνεπώς αρκεί να σπάει το συμβόλαιο σου και πας όπου θες… ;) -bye-