Λευκο theme για iphone...

22 June 2006
35,305
NEO HRAKLEIO
Μιας κι εχω λιγο χρονο ελευθερο αυτες τις μερες λογω αδειας, ειπα να πειραξω "λιγο" τo iphone 3G που πηρα προσφατα.

Ειδα διαφορα themes kai alla widjet κλπ, αλλα ενα μου τραβηξε τη προσοχη.
Λεγεται Apple iNav theme white και αφου παιδευτηκα αρκετα μεχρι να το καταλαβω, αποφασισα να το πειραξω λιγο και να το φερω στα μετρα μου.

Ας ειναι καλα το διαδικτυο και το Photoshop και ιδου το αποτελεσμα...

attachment.php

attachment.php

Πως σας φαινεται ?
Ειναι πολυ ομορφο , αν και λιγο "βαρυ" .... στο 3gs μαλλον θα πηγαινει πιο γρηγορα. -bye-

Attachments

• iphone1.jpg
    iphone1.jpg
    46 KB · Views: 149
  • iphone2.jpg
    iphone2.jpg
    72.8 KB · Views: 146
Eιναι αρκετα περιπλοκο, ειδικα στην αρχη μεχρι να καταλαβεις τι παιζει...
Δεν εγγυομαι φυσικα για τιποτα , κανουμε αρκετες παρεμβασεις στο κινητο, και φυσικα μπορει αν καποιος δεν ξερει καλα τι κανει , να χρειαστει restore !!!

Για αρχη, εχουμε φυσικα ξεκλειδωτο iphone και περασμενα cydia klp.

Aπο cydia, θελουμε αυτα ...

Download Fiverows (Source: http://cydia.touch-mania.com/)
Download 5 column springboard
Download 5 row dock
Download Categories
Download Blank null (source: apple-news.fr/repo/)
Download Spring Jumps
Download Openssh
Download winterboard

αφου τα εγκαταστησουμε ολα αυτα , κανουμε και κανα restart...

Kατεβαζουμε απο εδω οποιο θεμα μας αρεσει (υπαρχει σε ασπρο και μαυρο)...
http://www.modmyi.com/forums/new-skins-themes-launches/561581-release-apple-inav-mod.html

Αφου το κατεβασετε (δεν νομιζω οτι υπαρχει στο cydia ακομη), το βρισκετε στο winterboard (προγραμμα για customization tou iphone), AΛΛΑ δεν το εγκαθιστατε ΑΚΟΜΗ.
Εχετε αρκετη δουλεια μεχρι τοτε...-bye-

Θα χρειαστουμε και αυτη την εφαρμογη επισης απο cydia... iblank (προσθετει κενα εικνιδια sto desktop)

Mε την εφαρμογη categories, ομαδοποιουμε τα προγραμματα μας σε 2 κυριως κατηγοριες , Games kai Apps (εχει σημασια το ονομα + Πεζοκεφαλαια), εκτος απο τις βασικες εφαρμογες οπως safari, sms, notes και οτι αλλο χρειαζεστε καθημερινα.
Αν προσεξετε στις εικονες μου, εχω 4 σελιδες (εναντι 3 που εχει κανονικα το original θεμα) με 4 εφαρμογες σε καθε μια σελιδα.
Στη πρωτη ας πουμε, εχω notes (μεγαλο εικονιδιο) και αλλες 3 στο πλαι , camera , maps, cydia... εσεις μπορειτε να βαλετε οποιες θελετε (οχι και τοσο ευκολα παντως).
Στη δευτερη σελιδα εχω ipod (μεγαλο εικονιδιο) και αλλες 3 , cycorder , photos kai youtube
Το ιδιο και στις αλλες 2 σελιδες.
Συνολικα , θα αφησουμε εκτος categories, 16 εφαρμογες .
Οι υπολοιπες θα μπουν σε 2 κατηγοριες οπως ειπα, Games - Apps.

Last edited:
Σκοπος μας ειναι αρχικα να βαλουμε τα εικονιδια-εφαρμογες σε μια συγκεκριμενη θεση στο κινητο οπως παρακατω...

attachment.php

attachment.php

Aυτο γινεται μονο με τη χρηση iblank kai spring jumps...

Oπου βλεπετε κενο, ειναι εικονιδιο που εχει προστεθει με το iblank, και χρειαζεται και το Blank null για να μην ανοιγει ο safari , που εξορισμου ανοιγει οταν πατας σε ενα τετοιο εικονιδιο (στην ουσια ειναι web clip).

Πανω πανω στη σελιδα , βλεπουμε αντι για κενο εικονιδιο, ενα εικονιδιο με το χαρακτηρισμο page0... page3
Εκει μπαινουν τα εικονιδια που εχουμε βαλει με το Spring Jumps , και στην ουσια δηλωνει σε ποια σελιδα θα μεταβουμε αμα πατησουμε εκει πανω.

Το θεμα λοιπον στο Winterboard, ψαχνει να βρει τα εικονιδια σε αυτες ΑΚΡΙΒΩϴτις θεσεις... αλλιως θα γινει μπαχαλο, αλλο εικονιδιο θα πατατε και αλλη εφαρμογη θα ανοιγει!!!

Καπου εδω φτασαμε στη μεση (ΙΣΩΣ) , αν νομιζετε οτι θελετε να συνεχισετε.... πειτε το να μη παιδευομαι τσαμπα!!!

Attachments

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    38.3 KB · Views: 132
  • pic2.jpg
    pic2.jpg
    37.2 KB · Views: 129
Last edited:
ειναι τρελλοι αυτοι οι Αιφοναδες:flipout::flipout::flipout:

καλα αν μου κολησετε το μικροβιο θα σας βαρεσω ρεεεεεεεεεεε

Tα λευκα θεματα και γενικα τα φωτεινα σπαταλουν περισσοτερη ενεργεια η ειναι το ιδιο ενεργοβορα με ενα μαυρο ας πουμε ?