.
ο συγχρονος ελληνικος πολιτισμος θρηνει
τον ασυμβιβαστο ηρωα του ελληνικου θεατρου
ειμαι συγκλονισμενος
ηταν 68 ετων
Αχ Ελλαδα ποιος ειναι εδω τωρα ?
Μικρός ήμουν το καλό παιδί στην οικογένεια, από σύμβαση.
Κλειστός, εσωστρεφής. Ήταν σαν να είχα ένα σύννεφο μπροστά μου. Είχα ανάγκη να διαλυθεί.
Όταν ασχολήθηκα με το θέατρο κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη ευκολία είναι η ιδιάζουσα σκηνική συμπεριφορά, γιατί αρέσει.
Πρέπει όμως να είναι μεγάλου βεληνεκούς ο καλλιτέχνης για να είναι το ιδιάζον, κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Καλύτερα λοιπόν να το σβήσεις, να αρχίσεις από την αρχή και να προσπαθήσεις να είσαι κανονικός.
Μεγάλη λέξη. Τι είναι το κανονικός; Ξέρω 'γω; Κανονικός. Αυτό
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
ο συγχρονος ελληνικος πολιτισμος θρηνει
τον ασυμβιβαστο ηρωα του ελληνικου θεατρου
ειμαι συγκλονισμενος
ηταν 68 ετων
Αχ Ελλαδα ποιος ειναι εδω τωρα ?
Μικρός ήμουν το καλό παιδί στην οικογένεια, από σύμβαση.
Κλειστός, εσωστρεφής. Ήταν σαν να είχα ένα σύννεφο μπροστά μου. Είχα ανάγκη να διαλυθεί.
Όταν ασχολήθηκα με το θέατρο κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη ευκολία είναι η ιδιάζουσα σκηνική συμπεριφορά, γιατί αρέσει.
Πρέπει όμως να είναι μεγάλου βεληνεκούς ο καλλιτέχνης για να είναι το ιδιάζον, κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Καλύτερα λοιπόν να το σβήσεις, να αρχίσεις από την αρχή και να προσπαθήσεις να είσαι κανονικός.
Μεγάλη λέξη. Τι είναι το κανονικός; Ξέρω 'γω; Κανονικός. Αυτό
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Last edited: