LG 32'' LD750 No Signal Hdmi

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
934
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους αν και για μενα δεν ξεκινησε καλα και χρειαζομαι την βοηθεια σας δεν εχω καθολου σημα και στις τρεις HDMI που εχει η τηλεοραση το ανακαλυψα τυχαια βαζοντας ενα tv box και δεν εβγαζε σημα σε καμια HDMI αλλαξα καλωδιο παλι τα ιδια δοκιμασα και αλλο tv box και αυτο τα ιδια, να σημειωσω οτι τηλεοπτικο σημα εχω κανονικα τι μπορει να φταει καθε βοηθεια σας θα ειναι ευπροσδεκτη.

Τελικα παιδια το προβλημα εντοπιστηκε εχει καμμενο board HDMI πραγμα συνηθες απο οτι διαβασα στις LG απο το 2010 ο συνεργατης της LG στην πολη μου απο οτι μου ειπε τηλεφωνικα η αλλαγη του κανει 170 ευρω περιπου χωρις φπα και εργατικα, εκτος και αν την παω απο εκει και επισκευαστη το υπαρχον board, θα παρω και αλλες εκτιμησεις και θα δω αν τελικα αξιζει να την επισκευασω, εσας πιοα ειναι η γνωμη σας αξιζει η επισκευη της.

Ρώτα και σε άλλους τεχνικούς μήπως με πολύ μικρότερο κόστος μπορούν να στην επισκευάσουν.Υπερβολικό βρίσκω το ποσό για μια πλάκέτα HDMI.

Και εχω και αλλα νεα επειδη η τηλεοραση ηταν συνδεδεμενη στο ιντερνετ και εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 4.00.00 που παρεπιπτωντος δεν υπαρχει τετοια αναβαθμιση στο επισημο σαιτ της LG Hellas αλλα υπαρχει η εκδοση 03.21.03 η μονη λυση ειναι αλλαγη mainboard απο οτι μου ειπαν τεχνικοι που ρωτησα

Σκετη απογοητευση εμεινα με μιση τηλεοραση στην ουσια αφου δεν μπορω να χρησιμοποιησω καμια αλλη συσκευη εκτος απο το να βλεπω τηλεοραση μιας και το κοστοσ αντικατασταση επισκευης ειναι το 1/3 ισως και παραπανω απο την αγορα της οταν την ειχα παρει το 2010 και σε τηλεφωνο σημερα στην LG λεγοντας τους ειναι λογικο μια τηλεοραση 5ετιας να εχει τοσο ακριβο κοστος ανταλλακτικων ο εκπροσωπος δεν μου εδωσε σαφη απαντηση καλα τη να πει ο ανθρωπος υπαλληλος ειναι δεν μπορουσε να κανει κατι απλα εγω απο την μερια μου αναρωτιεμαι πως γινετε μια eol τηλεοραση να εχει τοσο ακριβο κοστος ανταλλακτικων απο την στιγμη που πεφτει σαν τιμη αγορας τηλεορασης δεν πρεπει να ακολουθει και το κοστος των ανταλλακτικων;

Οι περισσοτεροι ηλεκτρονικοι, ανεκαθεν ζητουνε παραλογα ποσα για επισκευες ειδικα τηλεορασεων, αν δεν μπορεις να το επισκευασεις μονος σου, εφ'οσον εχεις καποια ιδεα, καλυτερα να πας σε αλλο μοντελο (αποψη μου).

Η ουσια ειναι οτι και να την ανοιξω μονος μου εδω ανοιγω ps3 δεν ξερω απο που προμηθευεσε το ανταλλακτικο, πιο ακριβως ειναι και αν ταιριαξει λογο που η τηλεοραση εκανε αναβαθμιση σε 4.00.00 απο οτι μου ειπαν.
Εαν υπαρχει καποιος τεχνικος απο θεσσαλονικη που θελει να ασχοληθει ας απαντηση εδω ή σε προσωπικο μηνυμα.

τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και downgrade της τηλεορασης που δεν βοηθησε σε τιποτα η μονη λυση που μπορεσα να βρω για να εχω τουλαχιστον σημα στις hdmi εστω upscaled ειναι με εναν scart to hdmi converter http://www.ebay.com/itm/Scart-HDMI-...2-/271922820713?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
για αγορα νεας τηλεορασης ακομα δεν ειμαι οικονομικα ετοιμος για αντικατασταση της, ελπιζω ο κονβερτορας να δουλεψει.