LG 32LC55 vs LG 32LC3R vs Toshiba 32C3000P

ploki

New member
4 June 2007
15
Νέος στο forum ζητά τα φώτα σας.
Θέλω να αγοράσω μια LCD 32'' για τους γονείς μου(=>όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις).
Αυτό που θέλω σίγουρα να έχει είναι 1:1 pixel mapping. Οι LG έχουν, η Toshiba έχει (όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα);
Το ενδιαφέρον για αυτές προέκυψε κυρίως λόγω budget( το πολύ 700 Euros).

1)LG 32LC55 730 Euros (ή 32LC51=> χωρίς DVB-T 699 Euros)
2)LG 32LC3R 629 Euros
3)Toshiba 32C3000P 669 Euros

Τι προτείνετε; Έχει κανείς άποψη για την LC55,που είναι η καινούρια σειρά της LG, με panel S-IPS.
Αναλυτικά τα στοιχεία της νέας σειράς εδώ
lgenordic.com\images\cached\1173379064.LC55-series.pdf με www μπροστά.
Αλλά από ότι είδα το ίδιο έχει και η LC3R.
Δεν καταλαβαίνω γιατί βγάλανε καινούριο μοντέλο που έχει μικρότερη φωτεινότητα (τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδια νομίζω) και έχει και 80 euros παραπάνω.

p.s. τα 730 είναι υπέρβαση budget και θα γίνει μόνο αν αξίζει πραγματικά σε σύγκριση με την LC3R.

Χμμμ......Οπτικά δεν έχω δει την LC55 αλλά φαντάζομαι πως δεν θα χει τρομερές οπτικές διαφορές!Άρα η LC3 είναι πιο συμφέρουσα αγορά.Τώρα για την Toshiba ίσως είναι λίγο καλύτερη(δεν την έχω δει).Επίσης δές και την Sony KDL-32U2000(δεν είναι και η καλύτερη οπτικά).Επίσης αν βρείς καμία Smasung LE-32R71(προηγούμενο μοντέλο) είναι κορυφαία επιλογή!(σε σύγκριση με τις άλλες).

Την R71 δεν την βρίσκω πουθενά με τιμή κοντά στα 700.
Γύρω στα 800, που είναι σαφώς εκτός budget.

Οποια και απο τις τρεις να παρεις να ξερεις οτι πρεπει να κανεις πολλους συμβιβασμους στην ποιοτητα της εικονας. Ειδικα το μαυρο θα ειναι μαλλον γκρι σκουρο.
Εγω θα επαιρνα την Toshiba γιατι εχει καλυτερο επεξεργαστη εικονας.

Διαβασε και ενα τεστ εδω:

http://www.hdtvtest.co.uk/Toshiba-32C3030D/

LG 32LC55/56 στα 635 μας χαλάει? :BDGBGDB55:
(apothema.gr)
(Αν δεν είναι λάθος η τιμή που θα το επιβεβαιώσω με ένα τηλ. άμεσα)

too good to be true...
εγώ τελικά θα πάω μάλλον για την 32LC3R απο digitalo.
Ισχύει ότι δεν θα έχω εγγύηση απ´την ελληνική αντιπροσωπεία και ότι αν γίνει τίποτα θα πρέπει να το στείλω σε αυτούς?

Απάντηση: Re: LG 32LC55 vs LG 32LC3R vs Toshiba 32C3000P

too good to be true...
εγώ τελικά θα πάω μάλλον για την 32LC3R απο digitalo.
Ισχύει ότι δεν θα έχω εγγύηση απ´την ελληνική αντιπροσωπεία και ότι αν γίνει τίποτα θα πρέπει να το στείλω σε αυτούς?

Μάθε για μεταφορικά γιατί μπορεί να σε συμφέρει να τη πάρεις απο αλλού με +50 & να γλυτώσεις και ταλαιπωρία σε περίπτωση προβλήματος.

Το digitalo μέχρι 30 Ιουνίου δεν έχει έξοδα αποστολής, οπότε βγαίνει 629 τελική.
Στο παιχνίδι μπήκε και η Samsung R71 καθώς την έχει το apothema.gr στα 720 euros (εκτός και αν έχει πάλι λάθος).
Αλήθεια, είναι αξιόπιστο;

Πραγματικά δε γνωρίζω αλλά η αλήθεια είναι οτι τέτοια λάθη γίνονται. Και ήμουν υποψιασμένος γιατί μου έχει ξανασυμβεί πρίν απο 6-7 μήνες σε άλλο e-shop ψάχνοντας για ένα κινητό & βλέποντας πού χαμηλή τιμή. Πάντως η κοπέλα στο τηλέφωνο ήταν εξυπηρετικότατη, της άφησα τηλέφωνο και με πήρε μετά από 10' να μου επιβεβαιώσει το λάθος ζητώντας μου συγνώμη.

Με μια ματιά στο skroutz βλέπει κάποιος ότι το apothema έχει φοβερές τιμές σε πολλά προιόντα!!

Στο apothema.gr με 720 έχει τη Samsung LE32R71BH, ενώ υπάρχει και η Samsung LE32R71B με 860 ... ξέρει κανείς τι παίζει με τις 2 τηλεοράσεις?

Απάντηση: Re: LG 32LC55 vs LG 32LC3R vs Toshiba 32C3000P

Στο apothema.gr με 720 έχει τη Samsung LE32R71BH, ενώ υπάρχει και η Samsung LE32R71B με 860 ... ξέρει κανείς τι παίζει με τις 2 τηλεοράσεις?

τι εννοείς όταν λες "ξέρει κανείς τι παίζει με τις 2 τηλεοράσεις?" φίλτατε schumacher???

Moυ κανει εντυπωση η διαφορα στην τιμη γιατι οι δυο τηλεορασεις ειναι οι ιδιες (εκτος απο καποιες ενδεχομενως αισθητικες μικρο αλλαγες).

Η R71 περυσι ηταν απο τις κορυφαιες τηλεορασεις και η "μπογια" της περναει ακομη οποτε αν την βρεις σε χαμηλη τιμη (720 ) αγορασε την.