LG 32LD550 ή Philips 32PFL8404H

ambientc

Established Member
6 November 2006
122
Θεσσαλονίκη
Γεια σας. Ενδιαφέρεται να αγοράσει η αδερφή μου μια 32''.Σκέφτομαι να της προτείνω αυτά τα δυο μοντέλα.

LG 32LD550

Philips 32PFL8404H
Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια.Θα ήθελα την άποψή σας γι αυτές τις 2 ή όποια άλλη με παραπλήσια χαρακτηριστικά και τιμή που δεν ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 500 .
Ευχαριστώ

32" είναι monitor την σήμερον ημέρα, πες της να πάρει μια LG 42 plasma να μην πιστεύει στα μάτια της την εικόνα με τιμή < 500

32" είναι monitor την σήμερον ημέρα, πες της να πάρει μια LG 42 plasma να μην πιστεύει στα μάτια της την εικόνα με τιμή < 500
Πολύ ευχαρίστως θα της το πρότεινα αλλά δεν είναι και fan της τεχνολογίας και όχι μόνο αλλά δεν φαντάζομαι να ασχοληθεί και με το στρώσιμο μιας plasma που κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο.Επίσης αν της προτείνω 42'' θα με κοιτάξει περίεργα και άντε να κάθομαι να εξηγώ τα κατ εμέ αυτονόητα. Υπόψιν ότι αυτή τη στιγμή έχει μια 21'' CRT, οπότε φαντάσου τη διαφορά στη μετάβαση από 21'' σε 42''.Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση θα τη λάβω σοβαρά υπόψη μου στις προτάσεις μου αλλά ειλικρινά δεν προβλέπω ανταπόκριση. Πάντως θα ήθελα την άποψή σου/σας για 32LCD.

δε χρειάζεται κανένα απολύτως στρώσιμο ή άλλα 'τεχνολογικά'
αυτά είναι για να έχουμε να ασχολούμαστε (και να λέμε πως κάτι κάνουμε) στα av-forums
Έχω πάρει στους γονείς μου την Panasonic 42U20 (plasma), ποτέ δεν έγινε στρώσιμο και ποτέ δεν τους είπα να μάθουν κάτι πέρα απο το πως αλλάζουν κανάλι!
Μια χαρά χαρούμενοι είναι, και όταν είχα πάει με ένα media player και είδαν τι παίζει η TV σε HD, δεν το πίστευαν