LG 32LH3000 H Αναμονη για pana plasma 3D

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Εχω κολίσει πραγματικά... πριν 1.5 χρόνο αγόρασα την philips 37pfl9603d για το σαλόνι τα σπάει σε εικόνα και motion το μαύρο δεν ήταν καλό αλα με καλιμπράρισμα έφτασα σε παρα πολύ καλα επίπεδα.
Τώρα θέλω να πάρω και μια για το υπνοδομάτιο και το σκεπτικό είναι το εξής
1. Να αγοράσω τώρα την lg 32lh3000 me 399 απο τον κοτσώβολο και σε 2-3 χρόνια που θα έχουν κατασταλάξει καλά οι Plasma 3D να πάρω καμιά 42-46" αντικαθιστοντας την 37pfl9603d και ταυτόχρονα αντικαθιστόντας την 32 με την philips.
Η
2.να περιμένω κάνα 5-6 μήνες να αγοράσω καμιά 42-46" plasma 3D για το σαλόνι και να πάρω την 37pfl9603d στο υπνοδομάτιο...
Ποπο κάθε φορά που το ψάχνω για tv όλο διαβάζω και στο τέλος καταλήγω να ροτάω γνώμες πολύ αναποφάσηστος είμαι τελικά ...:slapface:
Με λίγα λόγια να περιμένω κανα 2-3 χρόνια για 3d αγοράζοντας μια 32 σχετικά καλή για το υοπνοδομάτιο η να περιμένω 5-6 μήνες να αγοράσω πλάσμα 3D κατευθείαν;

Με τοσο υλικο 3d που κυκλοφορει δεν θα ξερεις τι να πρωτοδεις...:D

Χωρις πλακα τωρα η Panasonic θα βγαλει 3D τηλεορασεις απο 50" και πανω απο οτι ξερω , οι τιμη για τις 50" θα ειναι τουλαχιστον 2,500 ευρω ισως και παραπανω...

Σωστά το σκέυτηκα και εγώ πως θα είναι ακριβές για αρχή, ίσως τελικά να πάρω την 32 και σε κάνα 2 χρόνια πέρνω και 3d αντικαθιστώντας την philips.

Σωστά το σκέυτηκα και εγώ πως θα είναι ακριβές για αρχή, ίσως τελικά να πάρω την 32 και σε κάνα 2 χρόνια πέρνω και 3d αντικαθιστώντας την philips.

Παρε μια 42U10 (πολυ καλυτερη απο την 9603 κατα την αποψη μου) και σε 2-3 χρονια βλεπεις...

Αφου θα δωσεις 400 δωσε αλλα 150 τουλαχιστον να πιασουν τα λεφτα σου τοπο...

Καλύτερη σε τι? σε μαυρο λογικά θα είναι αλα σε εικόνα είναι και εκεί καλύτερη;
Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει η εικόνα της philips και το natural motion που έχει το έχω συνηθήσει η pana που λες έχει natural motion? η κάτι παρόμοιο?
Πάω να δω specs.
Και να φανταστείς πως είχα πάρει philips 1700
Απο την G10 έχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572&page=172

Και στο κατω κατω ακομη και να μην σου αρεσει για "πρωτη" τηλεοραση (αν και δυσκολο) βαλε την στο υπνοδωματιο...

Και εγω 1800 ευρω ειχα παρει την Sony 46W4000 το 2008 αλλα η U10 ειναι καλυτερη σε ολα...

Last edited:
Με έστειλες τώρα δλδ μπορώ να κάνω την u10 να παίζει σαν g10 αν αυτό είναι εφικτό τότε δεν το συζητώ θα κοιτάξω αμέσως να δώ απο που με βολέυει να την αγοράσω.
Με ανησύχησε η αύξηση θερμοκρασίας που αναφέρθηκε αλα θα το ρισκάρω.
και απο ότι κατάλαβα τι U τι G τι V σαν πανελ και σαν ποιότητα εικόνας είναι παρόμοια.

Α και κάτι άλο Yperion εχω και media center pc συνδεμένο δεν πολυ παίζω παιχνίδια μονο κάνα pro με φίλους που και που και λίγο wii κάνα 2-3 ώρες συνεχόμενα.
Να φοβάμαι το burn in η αντέχουν αρκετά?
Σε πρήζω αλλα σίγουρα ξέρεις ποιο πολλά εμένα.

Τελικά το αποφάσησα θα πάρω μια απο τις panasonic plasma και τείνω προς την 42-46 g10 η αν βρώ προσφορά για καμιά v10 γιατί έχει και τους ανεμηστήρες και THX διάβασα όλο το thread περι u10.
Αν και πολύ καλή απόδοση/τιμή θα την πάρω για το σαλόνι και θέλω να είναι καλή και αν κάνω τα hack στην U10 θα ανεβάζει θερμοκρασία και δεν έχει ανεμηστήρες και με έπιασε ενας μικρός φόβος περι αντανακλάσεων.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Τώρα ξέρω προς τα πού βαδίζω, προς το παρόν τουλάχιστον...:afro:

Αυτη την στιγμη υπαρχει ελλειψη σε S, V, G λογω των μοντελων του 2010 που αναμενονται , μονο U10 θα βρεις και αυτην δυσκολα...