lg 32lk450

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
Μια βοήθεια παιδιά θέλω τη γνώμη σας. Πήρα για την κρεβατοκάμαρα προχτές αυτό το μοντελάκι και παρατηρώ το εξής. Στο κέντρο της οθόνης όταν έχω σκοτεινό πλάνο παρατηρώ ένα άσπρο "σύνεφο" και επίσης στη δεξιά άκρη της.
αυτό λέτε είναι το γνωστό clouding ή έχει κάποιο πρόβλημα.

Δεν έχω εμπειρία σε lcd γι αυτό ρωτάω, μιας και κάτοχος plasma γαρ που δεν έχουν τέτοιες αδυναμίες.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οταν πχ μπω σε κάποιο μενού (είναι σε άσπρο ή γκρί φόντο) τότε σαν να αυξάνει τη φωτεινότητα της αυτόματα και όταν βγαίνω την ρίχνει. Δεν έχω ενεργοποιημένο κανένα αισθητήρα και η ρύθμιση θέασης είναι πχ στο "κανονικό".
Τι μπορεί να φταίει?

αυτό πίστευα κι εγώ, γιατί να μην πάρω άλλη μια Panasonic plasma στο υπνοδωμάτιο ε?
czoun να σε ρωτήσω κάτι, εσύ θα την άλλαζες με καινούρια? το μόνο που βαριέμαι είναι το ξεκρεμασμα-πακετάρισμα-αποστολή-επιστροφή και να έχει και η άλλη το ίδιο πρόβλημα μιας και στις lcd δεν ξέρεις τι θα κάτσει.
Εντάξει δεν είναι και κύρια τηλεόραση στην κρεβαοτκάμαρα την έχω και το πήρα μόνο εγώ χαμπάρι φαντάσου η σύζυγος δεν το έχει δει καν αλλα λέμε τώρα.

Το θέμα είναι αν σε ενοχλεί, αν σε ενοχλεί τότε δοκίμασε να την αλλάξεις, αλλά έχε υπόψη σου ότι κανείς δεν σου εξασφαλίζει αν η επόμενη θα είναι καλύτερη ή χειρότερη από θέμα 'συννεφιάς' ;)