LG 37LC55 με πολύ λίγα λεφτά ή SONY 40D3000 με αρκετά περισσότερα?

gsar10

New member
30 September 2007
73
Είμαι νέος στο forum και αφου το εψαξα οσο μπορουσα , όπως και το avforums, είπα να ανοίξω ένα thread.

Ημουν έτοιμος να παραγγείλω την LG οταν ψάχνοντας βρήκα αυτό το forum και τοτε με ... ζώσανε τα φίδια.

Διάβασα για το backlight bleeding στις LG και ... φρέναρα. Και μετά έπεσα επάνω στην SONY 40D3000. Να σας πω, έχω ένα πρόβλημα με την SONY σαν service. Εχω ακούσει τα κάκκιστα (όπως και πολλοί απο σας φαντάζομαι) και επίσης μου την δίνει το 1 έτος εγγύηση.

Αφού λοιπόν εδώ και 3 μέρες δεν έχω σηκωθεί από το pc και ενώ ήμουν στην άλλη άκρη να πάρω την sony (πρόβλημα διαθεσιμότητας ίσως και να μην ξανάρθει βέβαια) διάβασα ένα review για την LG που δεν είναι και τόσο χάλια. Βασικά για τα λεφτά της (την βρήκα 805) είναι καλή. Οπότε σκέφτομαι να την πάρω, αφού έτσι και αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχω HD input, μόνο SD DVD, Divx και αναλογικό TV και τώρα έχω μία 25αρα CRT.

Ετσι και αλλιώς σε κάποια χρόνια θα πάρω άλλη αφού φαντάζομαι οτι τότε η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο που με λογικά χρήματα θα παίρνεις κάτι πολύ καλό.
Θα ήθελα τη γνώμη σας , ειδικά αν κάποιος έχει την LG.
Επίσης σαν ενναλακτική πρόταση τι σας λέει η 40S3000 ?

Ευχαριστώ για την υπομονή

Δεν συμπαθώ τόσο τις LG...καλή....τίποτα παραπάνω όμως...Είτε 40S3000 είτε 40D3000 πολύ καλύτερες

Το προβλημα με τα σερβις στην Ελλαδα ειναι σχεδον γενικο με τη διαφορα οτι η Sony προεδρευει .:flipout:
Αν το χρειαστεις συνηθως θα ευχοσουνα να ειχες αγορασει κατι αλλο , but thats life in Greece.

Τωρα οσον αφορα το διλημα σου ειναι μεγαλο το σκαλοπατι των 600+ ευρω απο τη μια στην αλλη η τις αλλες .

Αφου σε καποια χρονια θα παρεις και καλα αλλη αρχισε απο τωρα κρατωντας την CRT σου μεχρι να τα παιξει η να χρειαστεις HD input.
Γιατι να συμβιβαστεις με κατι φθηνο -γενικα- για να το ξανααλαξεις αργοτερα? Η πρεπει σωνει και καλα να αλλαξεις τηλεοραση ?
Η "αλλη " που λες εδω ειναι , για ποσο δεν ξερω θα ειναι διαθεσιμη.

Re: Απάντηση: LG 37LC55 με πολύ λίγα λεφτά ή SONY 40D3000 με αρκετά περισσότερα?

Η Sony ειχε ενα χρονο εγγυηση και κακο service αλλα θα τα χρειαστεις σπανια εως ποτε.
Η LG εχει καλο service και δυο χρονια εγγυηση αλλα πολυ πιθανο ειναι οτι θα τα χρειαστεις καποια στιγμη.

Σαν εικονα οι δυο τηλεορασεις δεν εχουν καμια σχεση.

Re: Απάντηση: LG 37LC55 με πολύ λίγα λεφτά ή SONY 40D3000 με αρκετά περισσότερα?

Η Sony ειχε ενα χρονο εγγυηση και κακο service αλλα θα τα χρειαστεις σπανια εως ποτε.
Η LG εχει καλο service και δυο χρονια εγγυηση αλλα πολυ πιθανο ειναι οτι θα τα χρειαστεις καποια στιγμη.

+1
Αλλά εαν θελεις κατι καλό και σχετικά προσιτό πάρε τη Samsung 37R86

Τι θα κάναμε χωρίς εσένα.....Παντα στην κατάλληλη σκηνή κάνεις τη διαφορά:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Με βάλατε πάλι σε σκέψεις!
Ελεγα για την LG επειδη ειναι κανουργιο μοντέλο. Δεν λέω βέβαια οτι ειναι πλησιάζει την sony (D ή S) αλλά... για λίγο TV που την θέλω, και κανα DVD καλή μου φαινοταν. Θα πάω να την (ξανα)δώ από κοντά όπως και την Sony.
Οσο για την 25 που εχω τώρα την έχω βαρεθεί. Πολυ μικρή , χάλια ήχος (παρότι philips) και δεν έχω χώρο για 32 CRT που θα μπορούσα να πάρω ενδιάμεσα, λόγω βάθους.
Τώρα κοιτούσα την Panasonic 42PX70 στην περιοχή τιμών της Samsung και sony 40S3000. Τι λέτε? Οι plasma σε TV mode είναι γενικά καλές? Δεν έτυχε να δω ποτε!

Πάρε κάτι ενδιάμεσο και αξιόλογο σαν τη samsung. Εγώ έχω την 40R86 και είμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος (το σχεδόν πάει σε κάτι μικρολεπτομέρειες). Όταν το FULL HD γίνει πραγματικότητα στην καθημερινότητά μας τότε πας για καλύτερα.

:offtopic: Αλήθεια ρε παιδιά γιατί η sony δίνει ενα χρόνο εγγύηση; Δεν είναι υποχρεωμένη όπως και οι άλλες απο την ευρωπαική ένωση να δίνει δυο;

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά!
Τελικά πρέπει να πάω να δώ από κοντά το εμπόρευμα για να αποφασίσω!