LG 37LD450 37" FULL HD-MPEG4-DIVX-MKV αγορασμένη πριν 2 μήνες- μόνο Θεσσαλονίκη

DeareN

New member
6 August 2009
35
LG 37LD450 37" με όλα τα χαρτιά της και την απόδειξη αγοράς της (απο γνωστή αλυσίδα) σε κατάσταση καινούργιας πωλείται για αγορά μεγαλύτερης. Εχει εγγύηση για πολλα χρόνια και ειναι ξεκλειδωμένη για να παίζει τα πάντα απο usb. Τιμή 349
Μόνο Θεσσαλονίκη διοτι το τεραστιο κουτι της πετάχτηκε λογω έλληψης χώρου.

Ευχαριστώ
Γιάννης
http://www.youtube.com/watch?v=D-FrUtJ_hzM&feature=player_embedded

Last edited:
Re: LG 37LD450 37" FULL HD-MPEG4-DIVX-MKV αγορασμένη πριν 2 μήνες- μόνο Θεσσαλονίκη

Νέα τιμή 329 ευρώ.

Re: LG 37LD450 37" FULL HD-MPEG4-DIVX-MKV αγορασμένη πριν 2 μήνες- μόνο Θεσσαλονίκη

Νεα τιμη τελικη 300 ευρω. Τα παζαρια δεν θα απαντηθουν.

Απάντηση: LG 37LD450 37" FULL HD-MPEG4-DIVX-MKV αγορασμένη πριν 2 μήνες- μόνο Θεσσαλο

Συγνώμη για το off topic αλλά αναφέρεις ότι είναι ξεκλείδωτη (για αναπαραγωγή βίντεο από την usb θύρα υποθέτω) που σημαίνει πως δεν καλύπτεται από εγγύηση. Μη εξουσιοδωτημένη επέμβαση στο λειτουργικό της τηλεόρασης την θέτει εκτός εγγύησης απ' όσο γνωρίζω. Δες το λίγο με την αντιπροσωπεία για σίγουρα.

Φιλικά Πάνος

εαν ειναι την ξανακλειδωνει και ειναι εντος εγγυησης

σου εστειλα π.μ πριν 2 μερες...

ναι το ειχα δει κι εγω και ειπα να το γραψω κιολας, μηπως το δει καποιος φιλος/γνωστος του και τον ειδοποιησει :a0210:

Φίλε με ενδιαφέρει...είμαι από Αθήνα...Μπορείς να μου την στείλεις με τα κτελ η κάτι άλλο??

Στη θεσσαλονίκη έχω μεταφορική να έρθει να την πάρει από το σπίτι σου...Πες μου αν υπάρχει για να την πάρω αλλιώς να κοιτάξω για κάτι άλλο...Ευχαριστώ...