LG 37LH4000 LCD TV 37''-Ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις???

angelucky

New member
3 April 2009
70
Γεια σας,θα ηθελα μια μικρη βοηθεια γιατι εχω χαθει λιγο....
Για τη συγκεκριμενη τηλεοοραση ξερει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις για την εικονα???
Α!!!κ κατι αλλο,βλεπω οτι σε γρηγορες εναλλαγες της εικονας αφηνει σαν δεν ξερω κ πως λεγεται κανονικα,αφηνει το image απο τα προσωπα,κατι σαν θορυβος,ελπιζω να το λεω σωστα γυρω απο προσωπα,παιχτες...
Αυτο ειναι φυσιολογικο η θα πρεπει να κανω καμια αλλαγη στις ρυθμισεις???

Είναι φυσιολογικό, και σχετίζεται με το πάνελ. Είναι μια μορφή trailing και οφείλεται στο ότι οι κρύσταλλοι δεν μπορούν να περιστραφούν τόσο γρήγορα όσο η κίνηση επί της οθόνης επιβάλει.
Εδώ βοηθάνε τα διάφορα βελτιωτικά κίνησης (100Hz ή ότι άλλο έχει η τηλεόραση).
Επίσης, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση όταν το πάνελ "στρώσει", δηλαδή αφού έχει παίξει 100-200 ώρες (όχι συνεχόμενες...).
Δηλαδή δεν είναι απίθανο να ελαττωθεί το φαινόμενο μετά από 1-2 μήνες...

Είναι φυσιολογικό, και σχετίζεται με το πάνελ. Είναι μια μορφή trailing και οφείλεται στο ότι οι κρύσταλλοι δεν μπορούν να περιστραφούν τόσο γρήγορα όσο η κίνηση επί της οθόνης επιβάλει.
Εδώ βοηθάνε τα διάφορα βελτιωτικά κίνησης (100Hz ή ότι άλλο έχει η τηλεόραση).
Επίσης, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση όταν το πάνελ "στρώσει", δηλαδή αφού έχει παίξει 100-200 ώρες (όχι συνεχόμενες...).
Δηλαδή δεν είναι απίθανο να ελαττωθεί το φαινόμενο μετά από 1-2 μήνες...

+1

Επίσης τσέκαρε τα ρυθμιστικά Noise Reduction. Αν είναι στο max, οι "λάσπες" και τα "ίχνη" θα είναι πολύ περισσότερα και χειρότερα από τα φυσιολογικά του πάνελ...

Κι εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό. Πως βγαίνει αυτό το φίλτρο που έχει και σου δείχνει πχ. έργα ή στην τηλεόραση οτιδήποτε λες και είναι με κανονική κάμερα; Αυτο το εφε που βελτιώνει την εικόνα αλλά στο κάνει λες και ειναι πιο γρήγορο σε φάσεις η κίνηση, σαν ποιο "κάμερα" φάση. Δεν μου πολυαρέσει. Το παρατηρώ και στο usb stick όταν παίζω έργα. Πως μπορώ να το βγάλω;