Lg 37Ls5600 vs Samsung UE32EH6030

tzivas42

New member
28 October 2012
51
Γεια σας ειμαι ανάμεσα στις 2 τηλεορασεις που αναφερω πιο επάνω στο τιτλο του αρθρου. Επειδη μένω σε πολυ μικρο σπιτι και με οικονομικο budget ως 400 ευρω είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 και παρακαλώ μην με προτεινεται 42 και 40 ιντσων γιατι η αποσταση ειναι 1 μετρο με το ζορι και δεν θελουμε να στραβωθουμε κιολας.
Την τηλεοραση την θελω κυριως για ταινιες κατι λιγο σαν τηλεοραση για συνδεση με laptop και αργοτερα θελω σαν μελλοντικο σχεδιο να παρω και το xbox με kinnect.
Για να προλάβω κάποιους αθλητικά δεν βλέπω.
Αν βέβαια εχετε καποια καλυτερη προταση που να ειναι απο 32 εως 37 ιντσες και στα 400 ευρω δεκτόν να την ακουσω.Αλλιως θα ηθελα να με βοηθήσετε στην επιλογη αναμεσα σε αυτες τις 2.
Α και καλα χριστουγεννα σε όλους.

Πάρε την 5600 φίλε. Πολύ καλή τηλεόραση και 5 ίντσες παραπάνω. Πήγαινε να τις δεις πρώτα.

Πηγα σημερα απο μαγαζια και είδα την Lg 37ls5600 την Lg 32lm611s την samsung ue32eh6030 και μια ακομα που με προτειναν την Philips 32pfl4007h.
Παιδια εμπειρος δεν ειμαι ολες ιδιες με φανηκαν σε εικονα αν και αλλες ειναι 100hz και αλλες 200hz και εχω διαβασει τοσα φορουμ που λενε τα hz που λενε δεν ειναι αληθινα.
Δεν ξέρω εχω ζαλιστει και δεν ξερω τι να προτιμησω 2 δινουν και 3d εικονα η μια lg και η samsung η Philips εχει wifi ready και η Lg 37ls5600 που λες 5 ιντσες πανω εμενα ίδιες με φάνηκαν σε μέγεθος.
Οι χρήσεις που την θελω ειναι κυριως ταινιες συνδεοντας εναν εξωτερικο δισκο,σαν δεκτη τηλεορασης να συνδεω το laptop για να εχω μια μεγαλυτερη εικονα απο τις 15'' και ισως αργοτερα να παρω ενα xbox. Παιδια αλήθεια θέλω βοήθεια γιατι μια εβδομαδα τώρα εχω καει να διαβαζω και να τρεχω να τις δω όλες.

Από τη στιγμή που θα επιλέξεις τηλεόραση μέχρι 40 ίντσες τα 50 ή τα 100 Hz δε θα κάνουν διαφορά. Επιπλέον σε ταινίες που θα βλέπεις και παιχνίδια που θα παίζεις τα 50 Hz είναι προτιμότερα.Επίσης σε τόσες λίγες ίντσες το 3D είναι ανύπαρκτο. Επομένως για τις ανάγκες σου επέλεξε κάποια τηλεόραση στα 50 Hz χωρίς 3D. Δηλαδή κάποια από τις LG LS5600 ή Samsung EH5000. Και για τις Toshiba υπάρχουν καλές κριτικές. Πριν αποφασίσεις πήγαινε να τις δεις.

37LS5600

Wifi , 3D , smart κτλ. αυτά μπορεί να μην σου χρειαστούν ποτέ , οι 5" επιπλέον όμως θα μείνουν μαζί σου για αρκετά χρόνια.

37ls5600 ή 37lm611s?

Το 3d δεν ξέρω αν θα αξιζει ή οχι αλλα σαν τηλεοραση για ταινιες και ίσως αργότερα για οθόνη παιχνιδομηχανής αξιζει σε αυτα τα λεφτά η 37lm611s ή να κοιταξω κατι άλλο σta 479 ευρώ?

Last edited by a moderator: