LG 42FL652V

eNeRGy

AVClub Enthusiast
6 September 2006
1,115
Ψαχνω για μια τηλεοραση στις 42" και κοιτουσα την LG 42LF652V.
Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ξερω αν ειναι 100Hz το πανελ?
Ειναι το φετινο μοντελο αν καταλαβα καλα? (γιατι το χαος με τα LA, LB, LF, LH, LM με εχει καπως μπερδεψει)
Εχουν δοκιμαστει καθολου τα "LF" μοντελα?

Ευχαριστω!

Η χρηση θα ειναι καθημερινη, αντε καμια σειρα λιγο πριν μας παρει ο υπνος ή κανενα 3d κλιπακι για πλακα...
Εχω προτζεκτορα για ταινιες οποτε η αποσταση δεν μας/σας ενδιαφερει μιας και ΔΕΝ θελω κατι μεγαλυτερο απο 40"-43"
Το budget το θετει νομιζω το μοντελο που εδωσα, ~600 .

Με 600 ευρώ βρίσκεις επιλογές στις 48"-50", όπως η Samsung H6200 (100 Hz) και η Sony W605B (50 Hz). Για απόσταση άνω των δύο μέτρων, μια χαρά λύσεις θα είναι οι συγκεκριμένες, για τηλεοπτικό και ταινίες.

Re: Απάντηση: LG 42FL652V

Με 600 ευρώ βρίσκεις επιλογές στις 48"-50", όπως η Samsung H6200 (100 Hz) και η Sony W605B (50 Hz). Για απόσταση άνω των δύο μέτρων, μια χαρά λύσεις θα είναι οι συγκεκριμένες, για τηλεοπτικό και ταινίες.

Σε ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις αλλα οι 48 και 50 ιντσες δεν ειναι μεγαλυτερες απο το:

ΔΕΝ θελω κατι μεγαλυτερο απο 40"-43"

που εθεσα?

Χρειαζομαι πολυ την βοηθεια σου, αλλα μη μου προτεινεις κατι πανω απο 43"...

Κοίτα, αν έχεις απόσταση θέασης άνω των τριών μέτρων, ούτε full HD τηλεόραση χρειάζεσαι ούτε 100 Hz (για ομαλότερη κίνηση στα αθλητικά), στις 40"-42", εφόσον δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά σε κίνηση και ανάλυση, ενώ μπορείς να βολευτείς με κάποιο μοντέλο στα 300-350 ευρώ...

Στα 50hz η εικονα μου τρεμοπαιζει, οποτε εγω το χρειαζομαι.
Τελικα η lg που εχω γραψει παραπανω ειναι 100hz ή οχι?

Επιπλέον Hz χρειάζεσαι για ομαλότερη κίνηση. To flickering δεν καταλαβαίνω πως προέκυψε. Όσο για τον ρυθμό ανανέωσης της πιο πάνω, φετινό μοντελο είναι, οπότε πρέπει να γίνουν πρώτα κάποια tests για να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.