lg 42la6130

mariosss

New member
28 May 2008
14
γειά σας! πήρα πριν λίγες μέρες την lg 42la6130.. σήμερα ενώ πήγα να πάρω την σκόνη απο την οθόνη με κάποιο πανάκι παρατήρησα ότι χωρίς καθόλου πίεση η οθόνη με το που ακουμπήσω το πανάκι πάνω, βυθίζεται προς τα μέσα! αυτό γίνεται στα άκρα.. λες και έχει ξεσκολίσει απο το πλαίσιο! είναι φυσιολογικό αυτό?

Έτσι όπως το περιγράφεις για κάτι φυσιολογικό μου φαίνεται.

Και το μόνιτορ από το laptop που σου γράφω τώρα αν το πιέσω προς τα μέσα θα μπει.

απλά εγώ δεν το έχω ξανασυναντήσει!.. δεν είναι απλά οτι βουλιάζει η οθόνη , μετακινήτε απο το πλαίσιο! δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη τηλεώραση.. βέβαια ίσως είναι έτσι η συγκεκριμένη τι να πω..

Να μετακινείται το πλαίσιο όχι δεν είναι φυσιολογικό. Πάρε ένα τηλέφωνο στην LG να τους αναφέρεις το πρόβλημα.

πήγα σε ένα μαγαζί και είδα την συγκεκριμένη τηλεόραση.. ενώ όλες ήταν κανονικές αυτή είχε τα ίδια συμπτώματα με την δικιά μου.. έχω την εντύπωση ότι είναι ιδίωμα του συγκεκριμένου μοντέλου!!

Φιλε mαriosss καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη τηλεοραση θα ηθελα να ξερω αν τωρα και μετα απο ενα μηνα χρησης εισαι ευχαριστημενος.thαnks