LG 42LD550 ή Philips 42PFL5405H

Ίδιο πράγμα είναι...το χρώμα στο πλαίσιο αλλάζει (από κόκκινο σε γκρί).

Για την LE40C653 απο saturn στα 800 euro αξιζει πιο πολυ απο την LE40C650 ?

Φίλε πάρε την C650. Αν ήταν σημαντικά φθηνότερη η C630 τότε ναι. Απλά παίζει στην C630 να πέσεις σε χάλια panel, λιγότερο στην C650.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 42LD550 ή Philips 42PFL5405H

Η 650 έχει καλύτερη εικόνα όπως και καλύτερες Multimedia δυνατότητες.Τι θα σε έκανε να πάρεις την LG;
Πήρα πολύ πρόσφατα την LG 650 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος..
Αν δεν έπαιρνα την 47" που έχει και LAN και γενικά είναι "ένα σε όλα", θα είχα πάρει και εγώ την παραπάνω LG σε 42".
Ένας επιπλέον λόγος εκτός από τα χαρακτηριστικά της που ήθελα και τα είχε η LG, είναι και το οικονομικό.

πηγα και απο saturn σημερα και τη βρηκα τη samsung LE40C653 αλλα το ματι μου επεσε σε μια προσφορα που ειχαν:

Philips 46" PFL5605 στα 899 euro και η πιο πανω samsung την ειχε στα 800 euro και μπηκα σε σκεψη για τη Philips

τι λετε αξιζει ?

Τα εχουμε πει στην προηγουμενη σελιδα...

Απο τις δυο που αναφερεις την LG.

H 5605 εχει πολυ μετρια εικονα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70658

Βασικα εγω ειχα μπερδευτει και νομιζα οτι λες για την 5605. Βεβαια δεν εχουν και μεγαλες διαφορες με την 5405.

πηγα και απο saturn σημερα και τη βρηκα τη samsung LE40C653 αλλα το ματι μου επεσε σε μια προσφορα που ειχαν:

Philips 46" PFL5605 στα 899 euro και η πιο πανω samsung την ειχε στα 800 euro και μπηκα σε σκεψη για τη Philips

τι λετε αξιζει ?

Σε philips,αξίζουν μόνο αυτές της σειράς 9...οι άλλες :furious3:

Στην αρχη ελεγα για τη Philips 42" 42PFL5405 αλλα αφου πηγα σημερα και βρηκα τη 46" 46PFL5605 στα 899 μολις 99 euro πανω απο τη 40" samsung LE40C653 ειπα να ρωτησω μπας και ειναι ευκερια να τη τσιμπησω !

(ειναι 46" και οχι 40" και οι δυο 100ΗΖ ,η philips εχει 500.000:1 η samsung ultra)

τελικα πηρα τι samsung LE40C650 απο πλαισιο 795 euro :)

(ξερει κανεις απο που ρυθμιζω τα hz ?και πως μπαινει στο internet γιατι βαζω ip mask dns και κολλαει στο δοκιμη δικτιου ενω εχω κανονικα internet στο pc...)

και στο ps3 και στο pc μου το βγαζει 60 αρα 100 μονο σε καμια ταινια ε ?

παντος κουκλα ειναι τελεια εικονα εχει :)

Last edited:
παιδια μια τελευταια ερωτησουλα η c650 εχει 4 HDMI η μια απο αυτες ειναι HDMI/DVI , επειδη την εβαλα σε σημειο που ειναι δυσκολο να τη γυρισω υπαρχει προβλημα αν αφησω τη nova στην HDMI/DVI και το PC σε απλη HDMI ?
Η HDMI/DVI ειναι μονο για PC ?

(αν τις αλλαξω μεταξυ τους θα εχω καλυτερη εικονα ?)

Last edited:
παιδια μια τελευταια ερωτησουλα η c650 εχει 4 HDMI η μια απο αυτες ειναι HDMI/DVI , επειδη την εβαλα σε σημειο που ειναι δυσκολο να τη γυρισω υπαρχει προβλημα αν αφησω τη nova στην HDMI/DVI και το PC σε απλη HDMI ?
Η HDMI/DVI ειναι μονο για PC ?

για κάποιο λόγο οι εταιρείες επιτρέπουν μόνο σε συγκεκριμένη θύρα HDMI να αναγνωρίσει "σήματα" κάρτας γραφικών PC. Από την εμπειρία μου λοιπόν, αν βάλεις τον υπολογιστή σε θέση εκτός "hdmi/dvi" πιθανόν κ να μην δεις καθόλου εικόνα.