LG 42lf65 προβλημα στο service

Truvi

New member
8 December 2009
10
καλησπερα παιδες εχω την ατυχια να ειμαι κατοχος μιας LG 42LF65 1080p την πηρα στις 15.01.2009 απο τα carfur 600e και περιπου πριν απο 1,5 μηνα μου παρουσιασε οπτικοακουστικο προβλημα , δηλαδη στα καλα παιζουμενα εδειχνε σαν να ειχε χιονια ενχρωμα σαν να μην δουλεβουν ολα τα pixel και κοβεται και ο ηχος ........... περνω τηλ στην LG ερχονται την πρωτη φορα και κανουν reset , ξανα χαλαει την ιδια μερα , ξανα τηλ ερχονται την περνουν για 7μερες την φερνουν , ξανα το ιδιο ξανα 7 μερες τωρα την πηραν σημερα για 3 φορα δεν ξερω τι να κανω:bigcry: ? μηπως παιζει ρολο που πριν απο 2 μηνες πηρα το ps3slim μηπως δεν αντεξε το fullHD ?
να και φωτο του προβληματος
ευχαριστο προκαταβολικα
IMGP1085.JPG

Attachments

• IMGP1085.jpg
    IMGP1085.jpg
    170.2 KB · Views: 73
  • IMGP0961.jpg
    IMGP0961.jpg
    139.2 KB · Views: 68
Σιγουρα γι'αυτο το χαλι που βλεπω δεν φταιει η χρηση...

Παρε τηλ. στην αντιπροσωπια της LG και πιεσε τους να στην αντικαταστησουν με καινουργια 42" πχ. 42LF2510...

Αλλωστε και αυτους δεν τους συμφερει να επισκευαζουν συνεχεια ενα (ελαττωματικο οπως αποδειχθηκε) προιον...

Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και εν`τελη μου είπαν πως βρήκαν κομμένο το καλώδιο L.V.D.S το οποίο συνδέει 2 πλακέτες μαζί και ότι αύριο θα την έχω στα χεριά μου

Για ακομα μια φορα δεν καταφεραν να την επισκευασουν οποτε αυριο θα παρω τηλεφωνω να ζητησω αντικατασταση και ελπιζω να την αποδεχτουν

Re: Απάντηση: LG 42lf65 προβλημα στο service

Για ακομα μια φορα δεν καταφεραν να την επισκευασουν οποτε αυριο θα παρω τηλεφωνω να ζητησω αντικατασταση και ελπιζω να την αποδεχτουν

Παρε τηλ. στην LG και ζητα να μιλησεις με τον αρμοδιο προισταμενο (οχι απλο υπαλληλο) και αν σου αρνηθει την αλλαγη με αλλο μοντελο πες οτι θα βαλεις δικηγορο , θα στειλεις επιστολες διαμαρτηριας στα περιοδικα AV , θα προσφυγεις στον συνηγορο του Καταναλωτη και γενικα οτι θα τους κυνηγησεις οσο παει και δεν παει...

Αν ειναι εξυπνος μπροστα στην ενδεχομενη δυσφημιση θα δεχθει την αντικατασταση με καινουργια τηλεοραση...-bye-

ζητησα τα χρηματα μου πισω η αντικαταστασει με μια καινουργια γιατι το προιον ειναι ελατωματηκο , προισταμενο φυσικα δεν μου εδωσαν οσες φορες και αν ζητησα , και μου ειπαν οτι θα την δει το service για να διαπιστωθει η βλαβη και οτι θα εχουμε επικοινωνια με την LG ...
Φυσικα οταν ξανα μιλησω μαζι τους θα τους πω για δικηγορο κτλ:devil-smiley-029:
thanks !!

Και ναι !!! επιτέλους το αίτημα μου έγινε δεκτό και περιμένω να μου πουν από ποιο κατάστημα θα πάω για να διαλέξω τηλεόραση το άσχημο είναι όμως ότι από Δευτέρα τωρα πια γιατί τα παιδια της LG κουραστήκαν και θελουν 4μερο .. 2 μήνες χωρίς tv .
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τώρα πάω να ψάξω στο site για κάποια προτεινόμενη
:party::party::party:http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/various2/party.gif

Από της 17.12.09 έχουν πάρει την τηλεόραση την επομένη τους περνώ τηλ και μου λένε ότι το αίτημα μου έχει γίνει δεκτό μέχρι και χθες τους Έπαιρνα τηλ κάθε μέρα και μου έλεγαν
``θα σας πάρουμε τηλεφωνώ αύριο διαφορετικά πάρτε ξανά εσείς``
Σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε μίλησα μαζί τους άσχημα και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν έμμεσα μαζί μου Πάρολαυτα μίλησα με την συνεργάτη της δικηγόρο μου θα πάρει τηλ και αυτή και στέλνω E-mail στο ΙΝΚΑ…
Καμιά ακόμα πρόταση γιατί αν δεν με πάρουν έμμεσα θα στείλω και εξώδικο σε 15 εργάσιμες μέρες στης 11.01.2010

Και απο αλλη περιπτωση στο φορουμ θυμαμαι οτι ειχαν καθυστερησει καμια 15-20αρια ημερες να την αλλαξουν οποτε συνιστω υπομονη...-bye-

Έχω έναν φίλο που με το που χάλασε η τηλεόραση(lg μάρκα) την πήραν πίσω και είχανε φέρει μια καινούργια και του την κάνανε αντικατάσταση...Γιαυτό και τώρα ξανά lg πήρε... :nounder:

Ναι ρε παιδια αλλα απο της 3 νοεμβριου δεν εχω TV ........ και εκτος αυτου απο το εξουσιοδοτιμενο service ths Lg (με απειλησαν) οτι θα μου ξανα δωσουν καινουργια αλλα το ιδιο μοντελο , το οποιο εχω δει και σε αλλα forums οτι βγαζει προβληματα

Καλησπερα! ειμαι κατοχος μιας lg 42lf65 απο τον Αυγουστο του 2007.
8 ημερες απο την αγορα της εμενε ανοικτη και δεν εσβηνε απο το τηλεχειρηστηριο της. Καλεσα το service και την επομενη μερα ηρθαν την πηραν και σε μια ημερα μου την επεστρεψαν ετοιμη.Απο τοτε δεν μου εχει παρουσιασει μεχρι σημερα κανενα απολυτως προβλημα παρολο που δουλευει κατα μεσο ορο 12 ωρες καθε μερα. Θα ηθελα να σας πω δε οτι την αγορα την εκανα αφου επι ενα μηνα γυρναγα στα μαγαζια ψαχνοντας για εικονα που να με ευχαριστουσε,και μετα απο πολλες συγκρισεις κατεληξα στην lg.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το service και απο την μεχρι σημερα λειτουργια της, γι'αυτο και σημερα στο σπιτι μου εχω αλλη μια lg 26''tv και 19'' monitor για το pc μου.Αγαπητε Truvi πιστευω οτι
ετυχες σε ''αστοχο'' υλικο κατι που μπορει να συμβει και σε καινουργια ''mercedes''. Να πω επισης οτι το 19''monitor 25 μερες απο την αγορα του (01-2008) μου εκαψε 1 pixel και την ιδια μερα μου εφεραν καινουριο.

Τελικά πιστεύω πως η ταλαιπωρία μου τελειώνει εδώ αφού την παρασκευή πήραν τηλ από τα κεντρικά και με ενημέρωσαν ότι δυστυχώς δεν μπορούν να βρουν το ίδιο μοντέλο Lg42lf65 ``μια χαρά μου λέω από μέσα μου ``
και ότι μου προσφέρουν μια καινούργια Lg από την καινούργια σειρά που κυκλοφορεί στο εμπόριο με ποιο ζωντανά χρώματα κτλ θυμάμαι ότι μου είπε 42 lh άλλα κάπου με μπέρδεψε λέγοντας μου lh30?40 ? και λέω , δεν την έχω δει , δεν θυμάμαι καλά….
Περιμένω την δευτέρα η` τρίτη που θα έρθει …
:elefant::elefant::elefant:
http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/various2/elefant.gif

Με βαση τα λεφτα που ειχες δωσει για την LF και την ταλαιπωρια που εχεις υποστει μηπως να ζητησεις μια 47αρα? Την 47LH4000 για παραδειγμα...αλλωστε δεν ειναι και ακριβη...

http://www.skroutz.gr/s/72566/LG-47LH4000-47%22.html?keyphrase=47Lh4000

Τελικά παρέλαβα την TV είναι η` 42LH7000(30) 100Hz ktl μου φαίνετε καλή εκτός από το ότι έχω πρόβλημα με το PS3 όταν το βάζω στην ανάλυση 1080p μου γραφεί άγνωστη μορφή και παίζει μονό στο 1080i …. Λέω τώρα μήπως το ps3 ξέκανε την προηγούμενη τηλεόραση που έτρεχε σε 1080p μέχρι που χάλασε γιατί τα κουλα τα έκανε όταν το πρωτόβαλα
Τώρα λέω να δοκιμάσω και σε άλλη fullHD να δω και θα πράξω ανάλογος , καμία άλλη ιδέα από εσάς ;;;

δεν νομιζω να φταιει το hdmi γιατι οταν το συνδεω στις πισω θυρες μια χαρα λειτουργουν.

Τελικα το θεμα λυθηκε
Τα καλωδια HDMI που πουλανε ειναι για κλαματα , ειχα δυο καλωδια ενα του DVD kai ena toy PS3 του PS3 καινουργιο με αγορα 25e αυτο δεν επαιζε καθολου και το αλλο εκανε σαν να ειχαν καει τα pixel
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ HAMA 7e ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... :ADFADF1: