LG 42LF75 Δεν παίζει Digea??

PeTTr@n!!!

Established Member
16 December 2008
209
Θεσσαλονίκη
Σήμερα λοιπόν βρήκα χρόνο και είπα να ασχοληθώ με το άθλημα!!
Άνοιξα την 42 ιντσών LG 42LF75 και πήγα στον ψηφιακό δέκτη της και άρχισα το Search .... Σε λίγα λεπτά έπιασε όπως έγραψε στην οθόνη μου έπιασε 20 κανάλια από τα οποία τα 4 τα έπιανα ούτος ή άλλος και πριν!!
Δυστηχώς όμως μόνο τα έπιασε γιατί όπως πάω για να τα δώ μου βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη όπου περιφέρεται σαν screensaver και γράφει <<Υπηρεσία HD>>

Έψαξα στο manual της τηλεόρασης αλλά πουθενά λόγος για Mpeg4 ή 2, αλλά ούτε και στο internet βρήκα κάτι!!

Αν ξέρει κάποιος κάτι και μπορεί να δώσει τα φώτα του (δηλαδή αν θέλει κάποιο update firmware και από που και πως,ή θέλει άλλο αποκοδικοποιητή!) παρακαλώ!!

Η τηλεόρασή σου δεν διαθέτει δέκτη MPEG 4, χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη ή συμβατή μοντούλα για την CI.

attachment.php

............. 1

Attachments

• LG LF75 Back.JPG
    LG LF75 Back.JPG
    71.9 KB · Views: 253
Τη συγκεκριμένη τηλεόραση παιδιά την έχει κολλητός μου φίλος, και η μόντουλα δείχνει τα MPEG4, αλλά βγαίνει και το μύνημα υπηρεσία HD!
Μη διαθέτοντας όμως USB θύρα, αλλά μόνο RS232, δεν ξέρω πώς θα βρούμε τρόπο να την αναβαθμίσουμε.....:slapface:

Όχι, είπα καθαρά ότι τα έπαιζε της Digea, αλλά δεν εξαφανιζόταν το μύνημα "υπηρεσία HD"! Για να γίνει αυτό η τηλεοραση πρέπει να αναβαθμιστεί αλλά πώς να το κάνεις, όταν δεν υπάρχει θύρα usb?

Re: Απάντηση: LG 42LF75 Δεν παίζει Digea??

Δηλαδή άν κατάλαβα καλά ο φίλος σου έβαλε την μόντουλα και πάλι δεν έπαιζε τα κανάλια της Digea??

gia auto to thema exo anoixe ena olokliro post CI module + LG firmware pou lei diavaseto.

Προσοχή με τα firmware.... η LF75 διαθέτει μόνο RS232 είναι μοντέλο του 2007 και το πιθανότερο είναι να μην φοράει το ίδιο λογισμικό με την σειρά του 2008 (LG x000).

Προσοχή με τα firmware.... η LF75 διαθέτει μόνο RS232 είναι μοντέλο του 2007 και το πιθανότερο είναι να μην φοράει το ίδιο λογισμικό με την σειρά του 2008 (LG x000).

αμα δεν κανει απλα η τηλεοραση δεν το περνα, πιστευω ειναι πολυ εξυπνο το update τους.

Παιδιά, ίσως φανεί χαζή η ερώτησή μου, αλλά πώς είναι δυνατό να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη τηλεόραση, όταν δεν διαθέτει usb θύρα αλλά μόνο rs232c!
Ακόμα και αν συνδεθεί με το pc, υπάρχει loader και αρχείο αναβάθμισης?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά παίζει που παίζει την FTA μόντουλα χωρίς πρόβλημα, τουλάχιστον να εξαφανιζόταν το άκρως ενοχλητικό υδατογράφημα!

Παιδιά, ίσως φανεί χαζή η ερώτησή μου, αλλά πώς είναι δυνατό να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη τηλεόραση, όταν δεν διαθέτει usb θύρα αλλά μόνο rs232c!
Ακόμα και αν συνδεθεί με το pc, υπάρχει loader και αρχείο αναβάθμισης?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά παίζει που παίζει την FTA μόντουλα χωρίς πρόβλημα, τουλάχιστον να εξαφανιζόταν το άκρως ενοχλητικό υδατογράφημα!

Γίνεται αναβάθμιση μέσω rs232.Παλαιότερα έκανα αναβαθμίση σε δορυφορικό δέκτη μέσω rs232 με το Hyper Terminal των windows.Ψάξε μέσα στο internet την σωστή αναβάθμιση και άμα το έχει δοκιμάσει κανείς.

Από αυτό που έψαξα πάντως δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση για την LF σειρά με rs232, η πλάκα είναι ότι δεν βρήκα καν κάποιο tutorial γενικά περι αναβάθμισης!
Αντιθέτως υπάρχει και η LF σειρά για USB, και εκεί είναι αλλιώς η κατάσταση! Δυστυχώς μου φαίνεται ο κολλητός μου θα συνεχίσει να βλέπει τα digea με το υπηρεσία HD να κόβει βόλτες!

Υπάρχει πιθανότητα το υδατογράφημα να οφείλεται σε μη πλήρη συμβατότητα της ΤV με την μόντουλα??

Πρέπει να παλιά firmware των lg τηλεοράσεων να μήν έχουν τις πληρωφορίες για να κάνουν αποδεκτό το module και να μην αναγνωρίζουν την κωδικοποίηση που κάνουν.Για αυτό το λόγο με τα καινούργια firmware φεύγει το μήνυμα.

Το θέμα όμως είναι να βρεθεί αυτό το firmware, αν φυσικά υπάρχει κιόλας!
Από κει και πέρα το πώς θα φλασαριστεί είναι άλλο θέμα!

Ωραία ...και η υποστήρηξη της LG-Hellas στο τηλέφωνο είναι άψογη!!!
<<Πάρτε έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή γιατί δεν γνωρίζουμε για τις όποιες συμβατότητες ή τα όποια προβλήματα της TV με την μόντουλα!!>> και για Update ούτε συζήτηση φυσικά!!!

Έχουμε βγάλει κάποια άκρη με τη συγκεκριμένη τηλεόραση;

Έχω διαβάσει πολλά, αλλά άκρη δεν έχω βγάλει.

(τώρα ήρθε η Digea στη Μεσσηνία)