LG 42LG7000 ή SONY 40W4500. Βοήθεια pleaseeee!!!

Κάπου στο φόρουμ είχα διαβάσει ότι για τις Sony 40in και πάνω υπάρχει και 4ετής εγγύηση...

Μήπως ήταν κάποια προσφορά που έληξε?

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Θα παραμείνω σε μια από τις δύο επιλογές μου και επειδή πιστεύω (σύμφωνα με ότι διάβασα εδώ μέσα) ότι η διαφορά στην εικόνα δεν αντικατοπτρίζει και τη διαφορά τιμής, θα παραγγείλω σήμερα την LG. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.

Τελικά παρήγγειλα την LG πριν από καμμιά ώρα. Θα την έχω μέχρι την Τρίτη μου είπαν. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Να βάλω ένα πολύμπριζο ασφαλείας ή να πάρω ένα μικρό ups;

Άκυρη η ερώτηση. Τώρα μόλις είδα ότι η συγκεκριμένη ερώτηση δεν ανήκει στην κατηγορία "αγορά νέας τηλεόρασης", αλλά στην κατηγορία "Εγκαταστάσεις ,βάσεις ,καλώδια ,συνδέσεις ,ρυθμίσεις ". Sorry!!!

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιές οι διαφορές ανάμεσα στις 42lg6100 και 42lg7000 ? καθώς επίσης και να μου πείτε σε ποιες τιμές και σε ποια μαγαζιά (όχι ιντερνετικά) κυκλοφορούν αυτές οι δύο στην Θεσ/νίκη ?

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιές οι διαφορές ανάμεσα στις 42lg6100 και 42lg7000 ? καθώς επίσης και να μου πείτε σε ποιες τιμές και σε ποια μαγαζιά (όχι ιντερνετικά) κυκλοφορούν αυτές οι δύο στην Θεσ/νίκη ?

Απο οτι ξερω οι διαφορες ειναι μονο στον σχεδιασμο για το δευτερο ερωτημα δεν γνωριζω...-bye-

Εμφάνιση (αν και είναι υποκειμενικό, θεωρώ την 7000 πιο όμορφη), πάχος (η 6100 είναι πολύ πιο λεπτή) και η 7000 έχει dual xd engine αντί για xd engine της 6100. Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει.

Εμφάνιση (αν και είναι υποκειμενικό, θεωρώ την 7000 πιο όμορφη), πάχος (η 6100 είναι πολύ πιο λεπτή) και η 7000 έχει dual xd engine αντί για xd engine της 6100. Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει.

Μια και από ότι καταλαβαίνω το έχεις ψάξει το θέμα djvangelis μπορείς να μου πείς κανένα μαγαζί με ανταγωνιστικη τιμή για κάποια από τις δύο ή και για τις δύο?
Ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντησή σου.

Ανάλογα με το που μένεις. Για την 7000 αν είσαι απο Αθήνα ίσως σε συμφέρει να μπεις στο power buy που έχει ανοιχτεί σε άλλο νήμα. Αν είσαι εκτός Αθηνών, τότε θα πρότεινα το Megamarket που την έχει 869, σε 6 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και την παρήγγειλα από γνωστό που έχει Expert στα 900 ευρώ σε 12 άτοκες δόσεις. Για την 6100 δεν έχω ψάξει, αλλά αν δεις στο skroutz θα δεις ότι υπάρχουν 4 μαγαζιά με τιμές από 785-790 ευρώ.