LG 42LH3000 μιση οθονη...

apache7

New member
23 June 2013
17
Aν και παρακολουθω το φορουμ ιδιως για τα δορυφορικα ηρθε η στιγμη να γραψω και εγω...

λοιπον

εχω μια τηλεοραση lg 42αρα και εδω και λιγες μερες μου παρουσιασε το προβλημα οτι δειχνει την μιση οθονη

η βλαβη φαινετε στο βιντεο παρακατω
http://www.youtube.com/watch?v=zJmJ76f0PdE

οπως θα δειτε οταν την κουναω - χτυπαω λιγο επανερχετε...

την ειχα αγορασει το 2009 απο μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων και ευτυχως για μενα ειχα κανει επεκταση της εγγυησης για 5 χρονια εναντι του ποσου των 156 ευρω...
απο μια αναζητηση στο ιντερνετ καταλαβα οτι ειναι το πανελ της οθονης και οχι καποια αλλη πλακετα .....
ξερω οτι το πανελ ειναι πανακριβο ομως...σε αυτη την περιπτωση μιας και η τηλεοραση ειναι 4 χρονων τι γινετε? λετε να εχω καποιο προβλημα? πως πρεπει να το χειριστω το θεμα εαν μου πουν οτι δεν συμφερει η επισκευη κτλ κτλ που λενε αυτοι....
το ξερω οτι η τβ δεν ειναι και state of the art αλλα την εχω καταευχαριστηθει σε ταινειες και σε καταλια hd γιατι εχει παρα πολυ καλη hd εικονα αν και η sd εικονα της ειναι απλα υποφερτη...

σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Γιωργος

Αφού έχεις επέκταση εγγύησης απλά παίρνεις τηλέφωνο και αναφέρεις ότι χάλασε. Αν δεν φτιάχνεται θα σου δώσουν το ανάλογο σημερινό μοντέλο (μάλλον την 42LN5200).

ηρθε ο μαστορης...μολις την ανοιξα και την ειδε..οθονη μου λεει...
κλειστη να την παρω..
του λεω και τωρα??
τωρα η θα αλλαξουμε την οθονη η αν δεν συμφερει η επιδιορθωση θα αντικαταστησουν με καινουρια...
δεν σκεφτηκα ομως να τον ρωτησω εαν θα αλλαξουν την οθονη ,θα βαλουν καινουριο πανελ η μπορει να βαλουν και κανενα μεταχειρησμενο??
ξερει κανεις?
ευχαριστω

Φίλε καινούριο πάνελ 5ετίας απίθανο να υπάρχει.
Ίσως με πατέντα του μάστορα να φτιαχτεί, να κανιβαλιστεί συμβατό μοντέλο κλπ.
Η γνώμη μου είναι πως στην ουσία οι μακροχρόνιες εγγυήσεις καταστημάτων ασφαλίζουν το ποσό αγοράς, δεν έχουν σχέση με την καλή λειτουργία που εγγυάται ο κατασκευαστής. Γι αυτό θα πρέπει να πιέσεις είτε να πάρεις καινούρια αντίστοιχων επιδόσεων (μέγεθος, ανάλυση κ.λ.π) είτε ίσης αξίας με την αρχική αγορά (δύσκολο).

Έχει σημασία, αν έχεις κρατήσει τα χαρτιά, να διαβάσεις να δεις ΠΟΙΑ εταιρία παρέχει τη 5ετή κάλυψη, η LG ή το κατάστημα αγοράς;

καλημερα andre74
τα εχω τα χαρτια της αγορας και λεει ακριβως

Με την παρουσα συμβαση η ΕΤΑΙΡΙΑ αναλαμβανει για ολο το χρονο της διαρκειας της συμβασης,να πραγματοποιει επισκευη με την αναληψη τοσο του κοστους των εργατικων που θα απαιτηθουν οσο και του κοστους των ανταλλακτικων,ειτε σε περιπτωση που η επισκευη χαρακτηριζεται ως μη εφικτη,ή δεν πραγματοποιηθει στις προθεσμιεςτου παροντος συμφωνητικου, αντικατασταση με βαση τους ορους του παροντος...

οπου εταιρεια ειναι η ανωνημη εμπορικη και βιομηχανικη εταιρια ηλεκτρικων,πληροφορικης ,τηλεπικοινωνιων και ασφαλιστικων συμβουλων,
της οποιας το ονομα δεν αναφερω για ευνοειτους λογους...

καθε σκεψη δεκτη

ευχαριστω

Κάτι γράφεις για προθεσμία επισκευής. Πότε είναι; Επιδίωξε επικοινωνία να δεις τι ανταπόκριση θα βρεις για αντικατάσταση. Μερικές φορές είναι πιο δεκτικοί αν επιλέξεις ένα λίγο ακριβότερο μοντέλο πληρώνοντας τη διαφορά, είναι γι αυτούς καινούρια πώληση.

η προθεσμια ειναι 6 εβδομαδες απο την παραλαβη
αν μεχρι τοτε δεν φταχτει γινετε αυτοματα αντικατασταση..
σωστο αυτο που λες αλλα δεν ξερω αν για αυτη την εταιρια παιζει ρολο να κανει πωληση καινουρια..

καλημερα
να αναφερω και εδω οτι το προβλημα λυθηκε ...με αντικατασταση μιας και το πανελ ηταν καμενο και η τηλεοραση 4+ ετων και δεν υπηρχε διαθεσιμο πανελ
απο τη στιγμη που εδωσε το σερβις την υποθεση στην LG σε 5 εργασιμες αντικατασταθηκε με την LN 5400 η οποια για τα δικα μου στανταρτς ειναι παρα πολυ καλη..
το μονο κακο ειναι οτι με περιοριζε το συμβολαιο της επεκτασης της εγγυησης και δεν μπορουσα να παρω καποια με περισσοτερες ιντσες..
τελος καλο ολα καλα λοιπον,η ολη διαδικασια πηρε 14 μερες με σχετικη πιεση παντα ευγενικη απο μερους μου..
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας,
καλες γιορτες

Είδες έπιασαν τόπο και αποσβέστηκαν τα λεφτά της εγγύησης. Και να συγχαρούμε και την LG που ανταποκρίθηκε όπως πρέπει.

Re: Απάντηση: LG 42LH3000 μιση οθονη...

Είδες έπιασαν τόπο και αποσβέστηκαν τα λεφτά της εγγύησης. Και να συγχαρούμε και την LG που ανταποκρίθηκε όπως πρέπει.

ακριβως!!