LG 42LH5000 για ταινίες και PS3 ή κάποια άλλη?

broxopios

Senior Member
6 January 2010
409
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Είμαι νεός στο φόρουμ και έχω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 40'' με 42'' κυρίως για ταινίες (blueray) και παιχνίδια ps3. Έριξα μια ματιά και μου άρεσε η LG 42LH5000. Τι λέτε? Την βρήκα στα 900 (ποσό που μπορώ να διαθέσω).

Η μέγιστη απόσταση από την τηλεόραση είναι 2.8 - 3 μέτρα.

Re: Απάντηση: LG 42LH5000 για ταινίες και PS3 ή κάποια άλλη?

Στην θεση σου θα το σκεφτομουν για 46"-47"....για να μην σου πω 50"...-bye-

Πχ. σε LG LCD....

http://www.skroutz.gr/s/72566/LG-47LH4000-47%22.html?keyphrase=47LH4000

Ταινιες BR απο τα 2.8 μετρα σε 42" δεν προκειται να ευχαριστηθεις...

Last edited:

Στην θεση σου θα το σκεφτομουν για 46"-47"....για να μην σου πω 50"...-bye-

Πχ. σε LG LCD....

http://www.skroutz.gr/s/72566/LG-47LH4000-47%22.html?keyphrase=47LH4000

Ταινιες BR απο τα 2.8 μετρα σε 42" δεν προκειται να ευχαριστηθεις...

Λες να το σκέφτομαι για 47''? Θα πάω αύριο να τις δω και αυτές. Ωστόσο η 42'' LG έχει 200Hz ενώ η 47'' 100Hz. Δεν είναι ένα μειονέκτημα αυτό? Σαν τηλεοράσεις γενικά τι λένε αυτές οι 2?

Λες να το σκέφτομαι για 47''? Θα πάω αύριο να τις δω και αυτές. Ωστόσο η 42'' LG έχει 200Hz ενώ η 47'' 100Hz. Δεν είναι ένα μειονέκτημα αυτό? Σαν τηλεοράσεις γενικά τι λένε αυτές οι 2?

Τα "200 Hz" στις LG-Philips-Toshiba ουσιαστικα ειναι 100 Hz , τα υπολοιπα 100 προκυπτουν απο αναβοσβησμα του φωτισμου και ειναι εικονικα....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629

Κοιτα και την Sony που λεει ο φιλος παραπανω...-bye-

Παντως μην πεσεις κατω απο 46"-47" κατα την γνωμη μου...

Τα "200 Hz" στις LG-Philips-Toshiba ουσιαστικα ειναι 100 Hz , τα υπολοιπα 100 προκυπτουν απο αναβοσβησμα του φωτισμου και ειναι εικονικα....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629

Κοιτα και την Sony που λεει ο φιλος παραπανω...-bye-

Παντως μην πεσεις κατω απο 46"-47" κατα την γνωμη μου...

αυτο ακριβως για τα 200 Hz, τα οποια ακομα το μονο που κανουν ειναι να δινουν μια εντελως ψευτικη εντυπωση στο ματι για την κινηση των αντικειμενων στην οθονη. επισης τι επιπτωσεις μπορει να εχει στην διαρκεια ζωης της τηλεορασης το συνεχες τρεμοπαιγμα του φωτισμου ενας θεος ξερει. Και ειδικα σε LG που ειτε ειναι 100 ειτε 200 οταν τα πραγματα πανε πολυ γρηγορα τοτε αρχιζουν και κατι σπασιματα και κατι θολουρες και ενα καρο artifacts.
επειδη την θες για PS3 σκεψου και το input lag που σε lg και samsung ειναι ιδιαιτερα μεγαλο 30-150msec.
Οποτε πας για Philips και Sony (100 Hz) ή σε Plasma Panasonic.

Last edited:

Η LH4000 μια χαρα ειναι για PS3 , βεβαια υπαρχουν και καλυτερες LCD , αλλα για τα λεφτα της δυσκολα να βρει καλυτερη στην τεχνολογια αυτη...

Καλημέρα παιδιά.

Πήγα σήμερα σε τοπικό μαγαζί και είδα την sony που μου πρότεινε ο φίλος παραπάνω. Πολύ καλή. Μάλλον τείνω προς αυτήν. Είναι λίγο πιο ακριβή από την LG αλλά μου άρεσε περισσότερο. Σε σύγκριση με την LG μου φάνηκε ότι είχε πιο ζωντανά χρώματα και πιο ομαλή εικόνα. Ανάμεσα από την LG 47LH4000 & την Sony 46W5500 ποιά προτείνετε; Είμαι στο να κλείσω μια από τις μέχρι το Σάββατο.

Καλό ξημέρωμα...

Η W5500 ειναι καλυτερη...

Ένα σπρώξιμο ήθελα μόνο. Κατά 99% είμαι για την sony. Θα πω εντυπώσεις μόλις την παραλάβω...

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Και εγώ αυτό θα έκανα. Αν και μέχρι τώρα πήγαινα για Samsung B7000, μόλις είδα την τιμή στη Sony άρχισαν τα διλήμματα. Καθώς είμαι σε ανακαίνιση θα αργήσω λίγο ακόμα για αγορά TV (μάλλον το Μάρτιο) αλλά μέχρι τότε πολλά αλλάζουν . Πάντως αν έπαιρνα τώρα θα με κέρδιζε η Sony.

Καλημέρα παιδιά.

Πήγα σήμερα σε τοπικό μαγαζί και είδα την sony που μου πρότεινε ο φίλος παραπάνω. Πολύ καλή. Μάλλον τείνω προς αυτήν. Είναι λίγο πιο ακριβή από την LG αλλά μου άρεσε περισσότερο. Σε σύγκριση με την LG μου φάνηκε ότι είχε πιο ζωντανά χρώματα και πιο ομαλή εικόνα. Ανάμεσα από την LG 47LH4000 & την Sony 46W5500 ποιά προτείνετε; Είμαι στο να κλείσω μια από τις μέχρι το Σάββατο.

Καλό ξημέρωμα...

W5500 χωρις συζητηση...