LG 42LM3400 3D Αποριες ?

Livas

New member
6 September 2010
95
Καλησπερα στην παρεα !!

Να ρωτησω κατι... Για την lg 42lm3400 εχω αυτην την τηλεοραση στο δωματιο μου απσταση θεασης 1.90-2.00μ το θεμα ειναι με το 3D σε τι υψος πρεπει να ναι η τηλεοραση για να δουμε Σωστα 3d?!

Εγω την εχω σε ραφι υψους 1.05μ και πανω εκει ειναι τηλεοραση με την βαση της ... Οποτε εγω αν βλεπω καθισμενος ειτε ξαπλα στο κρεβατι σε 3d τα βλεπω καπως μονο ζαλουρα ειναι παρα 3d ... Μονο αν ειμαι ορθιος βλεπω σωστα ...
Τι πρεπει να κανω για να παιξει σωστα;! Η παιζει ρολο αν ειναι 3d απο διακασκι blueray η αυτα που κατεβαζουμε τα side to side?!

Καμια ιδεα ?!

Πρέπει να μην υπερβείς το όριο των 12 μοιρών στο κάθετο από το κέντρο της τηλεόρασης σε σχέση με το κεφάλι σου.
Προφανώς έχεις την τηλεόραση ψηλότερα από όσο πρέπει και έχεις φοβερό Cross Talk (Eϊδωλα).....

πρεπει δλδ να κατεβασω την τηλεροαση πιο χαμηλα (αυτο πρεπει να γινει γιατι ειναι σχετικα ψηλα)!
ξεχασα να αναφερω και οτι τις ταινιες 3D .mkv sbs τι παιζω απο τον υπολιστη με μια καρτα γραφικων Amd HD 4670 ... παιζει ρολο που δεν εχει πυρηνα 3D η καρτα γραφικων ?!

Εβαλα σε εξωτερικο σκληρο την ταινια 3d .mkv αλλα στην τηλεοραση που το συνδεσα δεν υποστηριζεται με βγαζει Χ ....γιατι το κανει αυτο ? ενω αλλα .mkv τα παιζει ?!

... παιζει ρολο που δεν εχει πυρηνα 3D η καρτα γραφικων ?!

Όχι...

Εβαλα σε εξωτερικο σκληρο την ταινια 3d .mkv αλλα στην τηλεοραση που το συνδεσα δεν υποστηριζεται με βγαζει Χ ....γιατι το κανει αυτο ? ενω αλλα .mkv τα παιζει ?!

Είναι θέμα κωδικοποίησης του συγκεκριμένου αρχείου. Να ξέρεις πάντως ότι ο media player των LG τηλεοράσεων (ειδικά των οικονομικών σειρών) δεν υποστηρίζει τα πάντα όλα που λέμε όπως για παράδειγμα ο αντίστοιχος των Samsung...

θα δοκιμασω με ενα ps3 με 3D blueRayDisk και καλωδιο hdmi 1.4 ... και ελπιζω να με βολεψει ....!
και να παιξει σωστα !!
:)

Livas Καλησπέρα.
Πες μου σε παρακαλώ αν έχεις "ακούσει"
ήχο DTS από τον mp της tv σου σε avi, mkv .....
Υπάρχει τρόπος;

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: LG 42LM3400 3D Αποριες ?

Γεια σας παιδια.
Υπαρχει κρυφο μενου για το συγκεκριμενο μοντελο?
Καμια απαντηση βρε παιδια?..

Να ρωτησω και κατι αλλο..
Οταν συνδεω την τηλεοραση με τον υπολογιστη με DLNA, αυτο που μπορω να δω ειναι
το NERO media HOME (και κατ επεκταση καποιες ταινιες κ.τ.λ)
και το VUZE..
Μπορω με καποιο απο αυτα τα δυο προγραμμα η με καποιον αλλο τροιπο να δω, για παραδειγμα You Tube.. η webtv.. η τελος πντων θα μπορουσα να εκμεταλλευτω την συνδεση DLNA για να "κερδισω" κατι επιπλεον?