LG 47LA690S, Sony KDL-50W685 ή κάποια άλλη

manos27m

New member
25 April 2010
18
Καλησπέρα,

Είμαι ανάμεσα στις παραπάνω τηλεοράσεις και θα ήθελα την γνώμη σας.
Η χρήση ειναι κυρίως τηλεόραση, nova, ταινίες.
Σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση θέλω σίγουρα να εχει passive 3d

http://www.skroutz.gr/s/3203583/LG-47LA690S.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+47la690s
http://www.skroutz.gr/s/3838398/Sony-KDL-50W685.html?from=autocomplete&keyphrase=sony+50w685

Ευχαριστώ.

Καλησπερα φιλε μου κ γω εχω στα υποψην μου τη sony να σου πω την αληθεια.Κανοντας μια βολτα στα media markt ειδα το συγκεκριμενο μοντελο της sony μαζι με lg k samsung. Με εντυπωσιασε η εικονα της sony τοσο ωστε δεν εδωσα καμια σημασια στα μοντελα της lg k samsung που ηταν διπλα..Τα φιλαρακια που ηταν μαζι μου(φαν samsung k lg) επεμεναν οτι οι ρυθμισεις δεν ηταν το ιδιο ρυθμισμενες κ στις τρεις tv οποτε τα ρυθμισαν, φωναξαμε κ πωλητη αλλα κ παλι η εικονα ηταν υπερ της sony.Δεν γνωριζω πολλα για τηλεορασεις δεν εχω κ τις τρελες απαιτησεις οποτε ελπιζω οι γνωστες εδω να σε (μας ) βοηθησουν :a0210:

Και εγω το ίδιο ελπίζω γιατι δεν βλέπω που υστερεί η μία σε σχέση με την άλλη.
Ενα πράγμα που διάβαζω και με προβήματίζει λίγο είναι οτι ο media player της sony λένε οτι δεν είναι και οτι καλύτερο

Καλησπερα φιλε μου κ γω εχω στα υποψην μου τη sony να σου πω την αληθεια.Κανοντας μια βολτα στα media markt ειδα το συγκεκριμενο μοντελο της sony μαζι με lg k samsung. Με εντυπωσιασε η εικονα της sony τοσο ωστε δεν εδωσα καμια σημασια στα μοντελα της lg k samsung που ηταν διπλα..Τα φιλαρακια που ηταν μαζι μου(φαν samsung k lg) επεμεναν οτι οι ρυθμισεις δεν ηταν το ιδιο ρυθμισμενες κ στις τρεις tv οποτε τα ρυθμισαν, φωναξαμε κ πωλητη αλλα κ παλι η εικονα ηταν υπερ της sony.Δεν γνωριζω πολλα για τηλεορασεις δεν εχω κ τις τρελες απαιτησεις οποτε ελπιζω οι γνωστες εδω να σε (μας ) βοηθησουν :a0210:
σε τι μοντελα ητα διπλα η σονυ?

H LG 690 νομίζω είναι ίδια tv με την 660 οπότε δεν ξέρω αν δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα. Για καλύτερο μαύρο λόγω πάνελ και πιο άνετη θέαση λόγω ιντσών (50" έναντι 47) πας στην sony. Για καλύτερο media player, smart tv, απροβλημάτιστη σύνδεση gadget (magic remote στο πακέτο, mouse πληκτρολόγιο) πας στην LG. Αν η lg ειναι πραγματικά 100hz έχεις καλύτερη κίνηση σε ποδόσφαιρο και σε γρήγορες σκηνές δράσεις σε ταινίες

Ο καλύτερος κριτής είναι το μάτι μας και αυτό που μένει από την αγορά μιας τηλεόρασης είναι η εικόνα της. Ούτε τα σμαρτ ούτε οι media player..

σε τι μοντελα ητα διπλα η σονυ?

να σου πω την αληθεια οπως ειπα κ πριν δεν προσεξα, παντως πανω κατω ηταν στα ιδια χρηματα.Οπως ειπα με εντυπωσιασε η εικονα σε συγκριση με τις αλλες κ εδωσα περισσοτερη σημασια στη sony. Δεν εχω κ τις τρελες απαιτησεις απο την tv (δεν με ενδιαφερει ο player η αν ειναι smart καθως εχω κ ξεχωριστο player k pc συνδεδεμενο στην τηλεοραση ) οσο με ενδιαφερει η εικονα της. Οποτε εσεις οι γνωστες παρακαλω βοηθηστε μας :chinscratch:

να σου πω την αληθεια οπως ειπα κ πριν δεν προσεξα, παντως πανω κατω ηταν στα ιδια χρηματα.Οπως ειπα με εντυπωσιασε η εικονα σε συγκριση με τις αλλες κ εδωσα περισσοτερη σημασια στη sony. Δεν εχω κ τις τρελες απαιτησεις απο την tv (δεν με ενδιαφερει ο player η αν ειναι smart καθως εχω κ ξεχωριστο player k pc συνδεδεμενο στην τηλεοραση ) οσο με ενδιαφερει η εικονα της. Οποτε εσεις οι γνωστες παρακαλω βοηθηστε μας :chinscratch:

για την σονυ 2013 σειρα 6 εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια για το μαυρο/χρωμα...δυστυχως ομως δεν εχουμε πολλες πληροφοριες απο κατοχους...σειρα 4 που ειχα δοκιμασει ηταν για την τιμη της πολυ καλη..φυσικα δεν αναφερω οτι την ειδα σε καταστημα γιατι δεν μετραει για εμενα κατι τετοιο

Αν εξαιρέσεις την έλλειψη motion interpolation στην περσινή σειρά w6 τότε έχεις να κάνεις με πάρα πολύ καλές τηλεόρασεις που υστερούν μονάχα σε κίνηση στα αθλητικα.

Αν η W685 ήταν στα 100 Hz δεν θα υπήρχε λόγος να συγκρίνουμε τις δυο τηλεοράσεις γιατί σε εικόνα η Sony υπερτερεί σε όλα εκτός από την κίνηση. Σε smart tv , media player κτλ. υπερτερεί η LG βέβαια (οι Sony παραδοσιακά υστερούν στους τομείς αυτούς).
Συνολικά εγώ θα προτιμούσα την Sony από τις δύο , εκτός των άλλων είναι και 3" μεγαλύτερη.