LG 47LA690s vs Panasonic TX-L47ET60E

Nifel

New member
29 December 2013
5
Καλήσπερα σε όλους και χρόνια πολλά. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για τηλεόραση. Τώρα φτιάχνω το σπίτι μου και θέλω μια 47αρα και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντελάκια, στην LG 47LA690s και την Panasonic TX-L47ET60E. Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός αλλά αυτό που ζητάω είναι να έχει καλή εικόνα και γρήγορες σκηνές χωρίς κόλλημα καθώς βλέπω αρκετές ταινείες. Ποιά μου προτείνετε και γιατί?
Ευχαριστώ.

Ανάμεσα στις 2 με κλειστά τα μάτια την panasonic μιας και είναι 100 hz πραγματικά ενω η lg 50.Έχουν ίδιο πάνελ IPS μεγάλες γωνίες θέασης άλλα χειρότερο μαύρο. Εναλακτηκα δες και την samsung 46f6500 καλύτερο μαύρο χειρότερες γωνίες θέασης.
Απόσταση απο τη tv?

Είμαι γύρω στα 2,5 με 3 μέτρα αλλα δυστυχώς δεν με παίρνει για μεγάλυτερη από 47". Και γι'αυτό λόγω της απόστασης θέλω 47'' και όχι 46''. Από forums και διάφορα sites βλέπω ότι προτειμάνε την Panasonic αλλά ψιλοδιστάζω λόγω του ότι είναι Panasonic δηλαδή μήπως χάνει τεχνολογικά και στις smart εφαρμογές απο την LG.

Σίγουρα σαν smart tv εφαρμογές η Lg είναι μπροστά αλλά εκεί σταματάει. Σαν ποιότητα εικόνας και ομαλότητα η panasonic είναι πολύ μπροστά.

Δες καλύτερα την Samsung 46F6500. Χάνεις 1" αλλά σε κίνηση και αντίθεση υπερτερεί και των δύο ενώ και σαν smart tv και δυνατότητες (smartview , screen mirroring , media player κτλ) είναι η καλύτερη στην κατηγορία της (αν και η LG είναι πολύ καλή στον τομέα αυτό).

Απ'οτι διαβάζω η UE46F6500 είναι πολύ καλή και στα 100Hz πραγματικά. Αξίζει να χάσω όμως 1''? Θα έχει διαφορά στη θέαση στα 2.8 μέτρα περίπου?

Re: Απάντηση: LG 47LA690s vs Panasonic TX-L47ET60E

47" maximum με παίρνει, δεν με χωράει μεγαλύτερη. Οπότε η σε 47'' θα πάω η 46" αλλά με βάλατε σε σκέψεις τώρα, καλή φένεται η Samsung.