Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε αναζήτηση νέας (ή να το πω καλύτερα ΠΡΩΤΗΣ ουσιαστικά) τηλεόρασης. Το budget μου ανέρχεται περίπου στα 800 για 47'' το λιγότερο, με διάθεση να ανέβω στα 900 maximum για κάτι που πραγματικά να αξίζει. Γνωρίζω πολύ καλά τις τεχνολογίες 3D και προτιμώ και βάσει προσωπικής εμπειρίας περισσότερο το παθητικό 3D. Αναγκαστικά σχεδόν καταλήγω σε LG. Επίσης προτιμώ σίγουρα LED σε σχέση με PLASMA και θα το εκτιμούσα αν δεν κάναμε το thread debate για το θέμα αυτό. Τα μοντέλα που κοιτάω είναι αυτά του τίτλου:
47LM640 στα 800 ευρώ
47LA640 στα 880 ευρώ
50LA620 στα 885 ευρώ
Γενικά δεν έχω ιδέα για ποιότητα εικόνας κλπ. και specifications σε τηλεοράσεις, δεν το έχω ψάξει καθόλου. Γνωρίζω γενικά ότι τα IPS panels είναι σχεδόν πάντα καλύτερα από τα απλά (ΤΝ είπαμε τα λένε αυτά;
). Έχω την αίσθηση για τα παραπάνω μοντέλα ότι η σειρά LA έχει IPS panel, φαντάζομαι λοιπόν και καλύτερη εικόνα. Αξίζει να πάω στην LA για 80 ευρώ πάνω; Από τα δύο LA μοντέλα ποιο αξίζει περισσότερο; Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 900 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αξίζει σε σχέση με αυτά τα μοντέλα, εννοείται καλοδεχούμενο. Ίσως να θυσίαζα το passive 3D για active σε αντικειμενικά καλύτερη τηλεόραση που να έχει στη συσκευασία 2 ζευγάρια γυαλιά οπωσδήποτε. Σίγουρα όμως θα ήθελα και τη γνώμη σας μεταξύ των 3 αυτών.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας και καλώς σας βρήκα!
47LM640 στα 800 ευρώ
47LA640 στα 880 ευρώ
50LA620 στα 885 ευρώ
Γενικά δεν έχω ιδέα για ποιότητα εικόνας κλπ. και specifications σε τηλεοράσεις, δεν το έχω ψάξει καθόλου. Γνωρίζω γενικά ότι τα IPS panels είναι σχεδόν πάντα καλύτερα από τα απλά (ΤΝ είπαμε τα λένε αυτά;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας και καλώς σας βρήκα!
Last edited: