LG 47LM640S vs SAMSUNG UE46ES6100

keros76

Established Member
20 October 2009
168
Καλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για την επιλογή μιας εκ των δύο τηλεοράσεων. Τις είδα από κοντά και τις δύο και η LG μου φάνηκε με πιο σκούρα οθόνη, ενώ η samsung είχε πιο φωτεινή. Υπάρχουν ρυθμίσεις που βελτιώνουν την απόδοση της standard ρύθμισης οθόνης της LG; Αυτό που με κρατάει από την αγορά της Samsung είναι το active 3D καθώς στην οικογένεια υπάρχουν πολλά μέλη και το κόστος για την αγορά των γυαλιών θα είναι ανεβασμένο αλλά και η γωνία θέασης 3D. Χρειάζεται να κάθονται όλοι απέναντι από την τηλεόραση και μάλλον είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Υπάρχει κάποια λύση για το 3D της Samsung;Τέλος θα ήθελα να μου πείτε και τυχόν εναλακτικές λύσεις για αρκετά φωτεινό χώρο στις 46-47''. Το budget μου κειμένεται εκεί γύρω στα 850 ευρώ.
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Για passive 3D κοίτα καλύτερα την Panasonic ET5. Για active 3D δες και την Samsung E550. Μια διευκρίνηση όμως, παρακολούθηση 3D γενικά δε συνίσταται για μικρά παιδιά, αν υπάρχουν στην οικογένεια.

Re: Απάντηση: LG 47LM640S vs SAMSUNG UE46ES6100

Το γνωρίζω για την παρακολούθηση 3D από μικρά παιδιά. Δεν αναφερόμουν σε αυτά. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα μελετήσω και αυτές.

το 3d ειναι αχρηστο. Ανεβασε λιγο το ποσο για την 750 σονυ.Αλλιως την 6100 και καλη τυχη.

το 3d ειναι αχρηστο.

Άχρηστο δεν ξέρω , ποιοτικό πάντως δεν είναι τουλάχιστον όπως έχουμε συνηθίσει από το 2D.

Ανεβασε λιγο το ποσο για την 750 σονυ.

Σωστό συμφωνώ.

Αλλιως την 6100 και καλη τυχη.

Με την πτώση στην ποιότητα όλων των κατασκευαστών η καλή τύχη πάντα χρειάζεται.

Τα σέβη μου Πάνο.-bye-