LG 47LW4500 η´ Panasonic TXP46ST30

ermos

New member
11 October 2011
2
Καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα τι γνώμη σας για αυτές τις δυο τηλ.! απο θέμα τηλεοράσεων δεν έχω πολύ ασχοληθεί ότι έχω μάθειι είναι απο το σιτε εδώ καθώς διαβάζω αρκετές μέρες τα ποστ σας και έχω καταλήξει πως προτειμάτε (η πλειοψηφία) τις πλάσμα! εγώ θέλω την τηλ. κυρίως για έργα blue ray, avi ,XViD - τηλεοπτικό προγραμμα και κατά δεύτερο ρόλο για παιχνίδια(που και που).έχω δει την πρώτη και μου άρεσε se blue ray και ιδιαίτερα το passive 3d, την 2η δεν την έχω δει, είδα όμως την u30 50(δεν ξέρω αν έχουν κοινά στοιχεία στην εικόνα) και δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα.ίσως επειδή τη περίμενα τέλεια, απο οτι έχω διαβάσει εδώ. η απόσταση απο τηλ. γύρω στα 3 μέτρα. και τις δυο τις είδα σε χώρο όχι με πολλά φώτα. ευχαριστώ.

Καλώς ήρθες!

Κοιτά η st30 είναι κανά 180 αρι φθηνότερη που σημαίνει ότι κανείς οικονομία ή παίρνεις ένα πολυ καλο 3d blue. Ποιο εντυπωσιακό ξεκουραστο χώρις μείωση φωτεινοτητας 3d έχει η lg , αλλα βλέπεις με μισή ανάλυση , αν δεν σε ενοχλεί κλεινεις προς lg. Βέβαια καλο είναι να δεις και το 3d της πανυ που έχει πλήρη ανάλυση χάνει λίγο σε φωτεινοτητα και έχει αρκετά βαρύτερα γυαλιά. Αυτα για το 3d και αν και πόσο θα παίξει ρόλο στην επιλογη σου. Σε 2d εικόνα αν σου προτιμας η cine like αίσθηση μιας καλής αίθουσας cine πήγαινε στην st30 που με την συγκρατημένη φωτεινοτητα και χώρις μεγάλη οξύτητα στα χρώματα θα σου προσφέρει ξεκουραστες blue ray προβολές. Εγω απο τις 2 θα έπαιρνα την st αλλα στις 50 ιντσες. Κάνει όσο η 47 lg!

η u30 που είδες έχει πολύ περισσότερες αντανακλάσεις από την st. προσπάθησε να δείς και την st κάπου στημένη για να αποφασίσεις.

σε σχέση με την lg. εμένα προσωπικά δεν με έχει πείσει η lg οτι μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ με την 2d εικόνα και υστερεί σε κίνηση. αν προτιμούσα κάποια μοντέλα της θα ήταν τα value plasmα (pv350 και pz550) και τις 42άρες 100hz (42lv4500/5500) (δεν βγάζει 100άρες 2d η samsung.
φετος).
από αναφορές χρηστών ένα προσόν των lg 3d είναι το passive το οποίο φαίνεται να είναι πιο ξεκούραστο από το active των plasma και των led των samsung και sony.
όμως πρέπει να σταθμίσεις τι ποσοστό 3d θα βλέπεις σε σχέση με το 2d για να πας σε μια τέτοια επιλογή. φαντάζομαι ότι τη θές κυρίως για 2d. εκεί νομίζω ότι η lg υστερεί σημαντικά σε σχέση με την παννυ. επίσης επειδή τη θές και για gaming πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον περιορισμό που έχουν οι πλάσμα σε πολύωρο gaming (στατικές εικόνες - ir - burnin). αν μιλάμε για 2-3 ώρες τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπαρχει σε εικονα συγκριση μεταξυ των δυο τηλεορασεων.

Στο μονο που υπερτερει η LG ειναι στο πιο ξεκουραστο 3D , σε 2D η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη υπερ της ST30.

Για να καταλαβεις υπαρχει μελος που εχει Panasonic U10 (2 μοντελα πισω) και οταν ειδε την εικονα της LW4500 που επισης αγορασε στο τηλεοπτικο τραβαγε τα μαλλιά του.