Ο κάθε άνθρωπος-οντότητα έχει διαφορετικές προτεραιότητες με τους υπόλοιπους. Αλλος μπορεί να δώσει 50χιλ να πάρει ένα αυτοκίνητο αλλά να μην θέλει να δώσει πολλά για τηλεόραση, γιατί δεν είναι αυτό που τον εξιτάρει. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. Προσωπικά πριν κάνω αγορές προσπαθώ (όσο μπορώ φυσικά, γιατί το μικρόβιο το έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα

) να σκεφτώ σε πόσο καιρό θέλω να κάνω απόσβεση την ευχαρίστησή μου, πάντα ανάλογα με αυτά που βγάζω από τη δουλειά μου και γενικά το πόσο σηκώνει η τσέπη μου. Οπως επίσης να το κοιτάξω και σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα, όταν αγόραζα ηχεία, αποφάσισα να ξοδέψω περισσότερα γιατί είναι μια αγορά που δεν την κάνεις συχνά. Μπορεί να τα κρατήσεις μια ζωή (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου θέλω). Οσον αφορά τις τηλεοράσεις... πιστεύω ότι σιγά σιγά καταλαγιάζει τουλάχιστον το φορμάτ, οπότε ξέρουμε ότι τα επόμενα 10-15 χρόνια, δεν πρόκειται κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μεταδώσει πάνω από 1080i. Αναφερομαι σε τηλεοπτικά κανάλια, γιατί εαν μιλάμε για ταινίες, τότε θέλεις και τον παράγοντα "μέγεθος", ώστε να "μπεις" μέσα στην ταινία, να νιώσεις την κινηματογραφική αίσθηση. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι σαν έναν προβολέα ικανοποιητικό, καμιά τηλεόραση δεν μπορεί να στο προσφέρει αυτό το συναίσθημα. Αλλά πάντα IMHO :ernaehrung004: