LG 50PN6500 ή Samsung PS51F5000

bullseyemambo

New member
9 August 2012
69
Καλησπέρα! Αφού σπάσαμε το πάνελ της samsung ps51e6500 και δεν συμφέρει η αλλαγή του πάνελ, ήρθε η ώρα για την αγορά καινούργιας τηλεόρασης. Έχουμε και λέμε λοιπόν: μέχρι τα 700 ευρώ το μπάτζετ. Απόσταση θέασης 3 μέτρα και η χρήση θα είναι ταινίες HD από WD Live, ποδόσφαιρο από Δορυφορικό και τηλεοπτικό Digea από την υπόλοιπη οικογένεια.Ένα χρόνο τώρα με την samsung ps51e6500 δεν είχα κανένα παράπονο. Αντιθέτως είχα εντυπωσιαστεί, αν και ήμουν διστακτικός κατά την αγορά της επειδή ήταν η πρώτη μου πλάσμα. Οπότε λέω να πάω στην ίδια τεχνολογία. Το smart και το 3D με αφήνουν αδιάφορο.Ενδιαφέρομαι μόνο για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Μετά από αρκετό διάβασμα είμαι ανάμεσα στις Lg 50PN6500 και Samsung PS51F5000 (με κρυφό πόθο την Samsung UE55F6500). Θα ήθελα να ρωτήσω αν η Samsung PS51F5000 και η Samsung PS51F5500 φοράνε το ίδιο πάνελ και γενικά αν θα υπάρχει υποστήριξη service μελλοντικά για τις πλάσμα μιας και η τεχνολογία αυτή τείνει να εξαλειφθεί. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις εκ των προτέρων.

Για την 51F5000 μπορείς να διαβάσεις κάποιες εντυπώσεις και μετρήσεις εδώ...

Σε σχέση με την Ε6500, κερδίζεις σε αντίθεση σε σκοτεινές συνθήκες συν λίγο βελτιωμένη ικανότητα φωτεινής εκπομπής, χάνεις το αντιανακλαστικό φίλτρο για τις φωτεινές συνθήκες, το 3D και το "Smart TV"...

Η F5500 φοράει το ίδιο πάνελ με την F5000 (πιθανώς να έχει ελαφρώς υψηλότερη ικανότητα φωτεινής εκπομπής, αλλά αυτό δεν είναι διασταυρωμένο).

Κατατοπιστικότατος JL_?. Με κάλυψες απόλυτα. Το review σου το έχω διαβάσει. Απλά ήθελα αυτή τη σύγκριση σε σχέση με τη samsung 6500 την οποία τη ξέρω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι το καθρέφτισμα που στην samsung 6500 ήταν ανεκτό τις φωτεινές μέρες του καλοκαιριού.

Last edited:
Τελικά παρήγγειλα και αναμένω τη Samsung PS51F5000 στα 588 ευρώ από το Public. Όταν τη παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα.