G gmask Senior Member 30 January 2008 302 29 August 2017 #1 Αναρωτιέμαι αν είναι εύκολο το κρέμασμά της στον τοίχο, και το πέρασμα 3 HDMI καλωδίων, ενός optical, ενός δικτύου και της τροφοδοσίας από εσωτερικό κανάλι? Το έχει επιχειρήσει κανείς 'ή όλοι αρκούνται στην όμορφη βάση της?
Αναρωτιέμαι αν είναι εύκολο το κρέμασμά της στον τοίχο, και το πέρασμα 3 HDMI καλωδίων, ενός optical, ενός δικτύου και της τροφοδοσίας από εσωτερικό κανάλι? Το έχει επιχειρήσει κανείς 'ή όλοι αρκούνται στην όμορφη βάση της?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,202 ΑΘΗΝΑ 29 August 2017 #2 γιατι να ειναι δυσκολο να την κρεμασεις?
G gmask Senior Member 30 January 2008 302 29 August 2017 #3 ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π said: γιατι να ειναι δυσκολο να την κρεμασεις? Click to expand... Τα πλαινα καλωδια είναι πολλά και ο χωρος λιγοστός. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π said: γιατι να ειναι δυσκολο να την κρεμασεις? Click to expand... Τα πλαινα καλωδια είναι πολλά και ο χωρος λιγοστός. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,202 ΑΘΗΝΑ 29 August 2017 #4 gmask said: Τα πλαινα καλωδια είναι πολλά και ο χωρος λιγοστός. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Click to expand... μα θα παρεις βαση που θα σου δινει περιθωριο.γιατι να την παρεις κολλητη στο τοιχο?
gmask said: Τα πλαινα καλωδια είναι πολλά και ο χωρος λιγοστός. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Click to expand... μα θα παρεις βαση που θα σου δινει περιθωριο.γιατι να την παρεις κολλητη στο τοιχο?