LG 55C3 έσπασε

OPTOSTYLE

Established Member
30 September 2006
298
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλησπερα σε ολους και Χριστος Ανεστη...
Πριν 6 μηνες εκανα το βημα και πηρα μια τηλεοραση που την ηθελα απο καιρο..Μια OLED LG C3 55αρα....ερωτας
Ελα ντε ομως που ο μικρος της εριξε μια μπαταρια στη ''μουρη'' ,την εκανε ενα σημαδακι οπως το μικρο μου νυχι στο πανελ, και απο τοτε πάπαλαααα
Δεν ξανανανοιξε ποτε...Μαυρο και παλι μαυρο...
Ρωτησα για αλλαγη πανελ....................................................................900ε συν ΦΠΑ...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Οποτε κι εγω την αφησα στην ακρη για διακοσμητικο πινακα...μονο για καποιον που τη θελει για ανταλλακτικα,αλλα και παλι πολυ δυσκολο γιατι ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο.
Αυτα...σας εγραψα τον πονο μου, ξερω πως συμπασχετε,αλλα να ειναι γερός να σπασει και την επομενη..
Εγω παντως ακομα καμμια φορα παταω επανειλημμένα και με μισος το κουμπι μπας και ανοιξει....

Καλησπερα σε ολους και Χριστος Ανεστη...
Πριν 6 μηνες εκανα το βημα και πηρα μια τηλεοραση που την ηθελα απο καιρο..Μια OLED LG C3 55αρα....ερωτας
Ελα ντε ομως που ο μικρος της εριξε μια μπαταρια στη ''μουρη'' ,την εκανε ενα σημαδακι οπως το μικρο μου νυχι στο πανελ, και απο τοτε πάπαλαααα
Δεν ξανανανοιξε ποτε...Μαυρο και παλι μαυρο...
Ρωτησα για αλλαγη πανελ....................................................................900ε συν ΦΠΑ...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Οποτε κι εγω την αφησα στην ακρη για διακοσμητικο πινακα...μονο για καποιον που τη θελει για ανταλλακτικα,αλλα και παλι πολυ δυσκολο γιατι ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο.
Αυτα...σας εγραψα τον πονο μου, ξερω πως συμπασχετε,αλλα να ειναι γερός να σπασει και την επομενη..
Εγω παντως ακομα καμμια φορα παταω επανειλημμένα και με μισος το κουμπι μπας και ανοιξει....
Φίλε μου εάν είναι τόσο μικρή η αμυχή, δεν καταλαβαίνω γιατί τους ρώτησες καν για αλλαγή πάνελ. Βλάβη θα δηλώσεις ότι δεν ανάβει, τίποτα άλλο. Όταν σου πούνε αυτοί ότι έχει ζημιά από χτύπημα το πάνελ, θα ζητήσεις φωτογραφία του πάνελ. Εάν μπορεί να έρθει ο τεχνικός σπίτι, ακόμα καλύτερα. Τσιμουδιά τι έκανε ο μικρός και τον εξαφανίζεις στην πεθερά εκείνη την ημέρα μην πει τίποτα.

Φαινεται μωρε ..ενας τεχνικος με γνωσεις θα το δει..τι να τους πω οτι απο μονη της δεν δουλευει?

*Και φωτογραφια γιατι να ζητησω?