Η σύγκριση είναι άτοπη. Η OLED έχει μακράν καλύτερη ποιότητα εικόνας, η LCD είναι πιο φτηνή. Ζυγίζεις τις προτεραιότητές σου και επιλέγεις...
Nikosv7 έχω αλλάξει πολλές τηλεοράσεις μέχρι που πήρα την oled 930ν(ένα μοντέλο πριν από αυτή που σκέφτεσαι να αγοράσεις).Πλέον ησυχασε το κεφάλι μου,δεν κάθομαι να ασχοληθώ καθόλου με το clouding των lcd!τα χρώματα-μαυρο εκπληκτικά!Άκουγα ότι η 930v έχει πρόβλημα στην κίνηση, καμία σχέση! !Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και μπορώ συγκρίνω αφού οι προηγούμενες τηλεοράσεις που έχω αλλάξει ήτανε Samsung που φημιζονται για την πολύ καλή τους κίνηση!
Να σου πω ότι και εγώ λιώνω στο ps4 και το lag παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά αν παίζεις πρώτου προσώπου παιχνίδια,η 930v λοιπόν με κάποια tips φτάνει στα 34ms,όχι άριστο σκορ αλλά πάρα πολύ καλό ακόμα και για πρώτου προσώπου παιχνίδια!Η oled που ενδιαφέρεσαι αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 50ms οπότε αν παίζεις fps παιχνίδια θα έχεις θέμα,πάντως να ξέρεις σε σύγκριση με την δική μου οι διαφορές είναι μηδαμινες..Η 930v στο skrutz έχει κάτι λιγότερο από 1800 ευρω και η 910 λίγο παραπάνο,η επιλογή δική σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.