Lg 55LB870V

jgavaris

Established Member
31 May 2009
197
ΣΠΑΡΤΗ
Καλησπέρα, ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα καινουριας tv απο 50 εως 60 ιντσες και ειδα σημερα οτι την συγκεκριμενη τηλεοραση την δινει το eshop σε προσφορα στα 1200 απο 1589 .
Αξιζει η συγκεκριμενη προσφορα, σε συγκριση με αυτα που προσφερει η συγκεκριμενη tv;
Για οτε tv την θελω και για ταινιες, για τιποτε αλλο.
Σας ευχαριστω.

,,,

Δεν νομίζω , αν και δεν ξέρω τα γούστα σου , να σε κάλυψη η LG στο θέμα ταινίες...

Αν δίνεις βαρύτητα στην στάθμη του μαύρου και τον λόγο αντίθεσης τότε καλύτερα να κοιτάξεις την 55W805B που είναι και φθηνότερη.

Ok, σε ευχαριστω για την απαντηση.
Βασικα τα γουστα μου δεν ειναι και πολυ ιδιαιτερα. Μια μεγαλη tv θελω να την κρατησω καμποσα χρονια, (δεν ειμαι απο αυτους που αλλαζουν tv καθε 2-3 χρονια), να βλεπω τις ταινιες μου και τηλεοραση μεσω ote tv.
Απλα να ειμαι και στο πνευμα της εποχης.
Αυτη την στιγμη εχω την panasonic gt50, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Απλα προεκυψε η αναγκη για αγορα νεας tv και την ψαχνω σε αυτα τα κυβικα..
Plasma ομως γιοκ... και ετσι αναγκαστικα στρεφομαι προς τις αλλες τεχνολογιες. Ultra HD δεν θελω, διοτι νομιζω οτι δεν ειναι ακομα η ωρα της, Oled παει ψηλα σε χρηματα, οποτε μια καλη full hd.
Απο χαρακτηριστηκα δεν γνωριζω και πολλα, αλλα σε γενικες γραμμες θα ηθελα μια καλη tv, οχι την κορυφαια αλλα μια καλη.
Αυτα.. ευκολη περιπτωση ειμαι. :2thumb22sup:

Ok, σε ευχαριστω για την απαντηση.
Βασικα τα γουστα μου δεν ειναι και πολυ ιδιαιτερα. Μια μεγαλη tv θελω να την κρατησω καμποσα χρονια, (δεν ειμαι απο αυτους που αλλαζουν tv καθε 2-3 χρονια), να βλεπω τις ταινιες μου και τηλεοραση μεσω ote tv.
Απλα να ειμαι και στο πνευμα της εποχης.
Αυτη την στιγμη εχω την panasonic gt50, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Απλα προεκυψε η αναγκη για αγορα νεας tv και την ψαχνω σε αυτα τα κυβικα..
Plasma ομως γιοκ... και ετσι αναγκαστικα στρεφομαι προς τις αλλες τεχνολογιες. Ultra HD δεν θελω, διοτι νομιζω οτι δεν ειναι ακομα η ωρα της, Oled παει ψηλα σε χρηματα, οποτε μια καλη full hd.
Απο χαρακτηριστηκα δεν γνωριζω και πολλα, αλλα σε γενικες γραμμες θα ηθελα μια καλη tv, οχι την κορυφαια αλλα μια καλη.
Αυτα.. ευκολη περιπτωση ειμαι. :2thumb22sup:
Αφού προέρχεσαι από πλάσμα ( και μάλιστα αξιόλογη ) ένας λόγος παραπάνω να ΜΗΝ προτιμήσεις LG , διότι λόγω IPS πάνελ , η αντίθεση - μαύρο θα είναι πολύ περισσότερο κάτω από ότι σε ένα VA πάνελ. Θα έχεις που θα έχεις διαφορά ( υποβίβαση ) ας είναι τουλάχιστον όσο το δυνατόν λιγότερο.

Οι mid range τηλεοράσεις της Samsung (H6xxx) και της Sony (W8xx) είναι χαλαρά καλυτερες σε εικόνα απο τις "τοπ" της LG καθώς τα IPS είναι σαφώς χειρότερα σε ομοιομορφία και αντίθεση.

Επίσης μπορείς να δεις και κάποια Panasonic (αρκεί να έχει πανελ VA και όχι IPS) όπως την AS640.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
Τωρα αν θελουμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ποια απο τις samsung και ποια απο τις sony, στις 55 ίντσες πάντα.
Απο τις sony μάλλον καταλαβαίνω οτι η επιλογή ειναι 55w805.
Απο samsung?
ή να μείνω πιστός στις panasonic που δεν μπορω να καταλάβω όμως ποια έχει πάνελ va και ποια ips...
Δεν θα σας κουράσω άλλο
Ευχαριστώ.

Η Panasonic 640 eχει va, η 650,750 ips.H LG εχει καλυτερο media player και smart,δεν υποστηριζει flash βεβαια κατι που κανει η panasonic η οποια αν και σημαντικα φθηνοτερη εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας.Δεν εχω δοκιμασει το 3d ακομα σημερα αγορασα τα γυαλια.