LG 55UC970V

mann

New member
21 March 2012
1
LG 55UC970V (4K, Curved, 3D)

Αγόρασα την LG 55UC970V πριν 2 μήνες περίπου 1,999 και έχει πραγματικά απίστευτη εικόνα-χρώματα,4Κ, κυρτή +3D ! Tο design είναι εντυπωσιακό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση, συνδεσιμότητα και την ευκολία χρήσης Smart TV!

Αυτό όμως που μου έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι η συγκεκριμένη TV στην Γαλλία πρωτοεμφανίστηκε στα μαγαζιά τύπου Media Markt με τιμή 1.536 . Σήμερα η τιμή της στο Fnack Γαλλίας είναι στα 1.464 (www.fnac.com/mp23716225/LG-55UC970V-TV-LED-UHD-55-3D-1000Hz-CURVED/w-4 ), σε μας συνεχίζει να έχει 1,999 .

Το ποσοστό ανεργίας στην Γαλλία είναι 10% και οι μισθοί του σαφώς μεγαλύτεροι από τους Ελληνικούς. Αναρωτιέμαι λοιπόν για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η τεράστια διάφορα τιμής μεταξύ δύο χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή ένωση;

Μήπως ήμαστε τα μεγάλα κορόιδα παρόλη την μιζέρια που μας χτυπά τα τελευταία 6 χρόνια; Μήπως τελικά δεν συμμορφώθηκε ποτέ η εγχώρια Ελληνική αγορά;

ΥΓ: Να σημειώσω ότι βρήκα post από χρήστη στο internet (https://www.avforums.com/threads/4k-lg-uc970v.1917442/#post-21429020) που αγόρασε την συγκεκριμένη TV τον Νοέμβριο που μας πέρασε στην Γαλλία 1.178 εξαιτίας των Black Friday εκπτώσεων που γίνονται κάθε Νοέμβριο στην Γαλλία/Αμερική και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Έκπτωση -300 για μια τηλεόραση που σχεδόν μόλις είχε κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Για να δούμε αυτή τη τιμή στην Ελληνική αγορά θα πρέπει να έρθει ο Νοέμβριος/Δεκέμβριος του 2015 όπου θα έχει μεσολαβήσει το πιο νέο τεχνολογικά μοντέλο, αν και πάλι, έχω της αμφιβολίες μου για το αν θα κατέβει τόσο πολύ η τιμή της.

ΥΓ2: Ανάρτησα το ίδιο review/αξιολόγηση στην σελιδα του skoutz (www.skroutz.gr/s/5565216/LG-55UC970V.html ) αλλά κατέβασαν σχεδόν αμέσως την αξιολόγηση μου λέγοντας μου [€œΗ αξιολόγηση μου δεν είναι σύμφωνη με τους όρους χρήσης της σελίδας διότι περιλαμβάνει αναφορά σε καταστήματα ενώ εμπεριέχει δεσμούς προς άλλες ιστοσελίδες, γεγονός που δεν είναι σύμφωνο με τους όρους χρήσης του Skroutz. Τέλος, να τονίσουμε ότι η τιμή ενός προϊόντος αν και είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια αγοράς, δεν αποτελεί κομμάτι της εμπειρίας χρήσης του].

Είναι λυπηρό στην τραγική και μίζερη Ελλάδα που ζούμε να βιώνουμε τόσο μεγάλη εκμετάλλευση τιμών από τα εγχωρία lobby την στιγμή που ο μέσος Έλληνας αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα του.

Last edited: