LG 60PB5600 αξίζει;

Όποιος αυτόν τον καιρό ψάχνει για οικονομική 60αρα , σίγουρα θα έπεσε πάνω στην προσφορά του Κοτσόβολου που έχει την 60αρα της LG στα 600 !

Ακούγοντας και διαβάζοντας μερικές γνώμες εδώ μέσα τρόμαξα με την plasma της LG και είπα να πάω στην κατά πολύ καλύτερη SONY 60W605B η οποία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι κλάσης ανώτερη... αλλά είναι κλάσης ανώτερη που αξίζει τα ΔΙΠΛΑ λεφτά?!
Θέλω να πω ότι 600 είναι πολύ δελεαστική τιμή και το να τσεπώσεις 550 περίπου ευρώ(600 η LG, 1150 η SONY) επιλέγοντας μια τηλεόραση αντί μιας άλλης ίδιων ιντζών είναι ακόμα πιο δελεαστικό , και αν μη τι άλλο σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Εγώ δεν θέλω απο την τηλεόραση ουτε 3D ουτε Smart, για αυτό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα . αλλά αξίζει να δώσω 550 ΕΞΤΡΑ για να έχω μια καλύτερη ποιότητα εικόνας;

Σίγουρα θα μου πείτε να τις δω απο κοντά και να αποφασίσω, απλά είναι λίγο δύσκολο να βρω το μοντέλο αυτό σε έκθεση. Μήπως την έχει πάρει κανένας εδω μέσα το μοντέλο της LG?

Πάντως μου κάνει εντύπωση ο αρνητισμός σας για το συγκεκριμένο μοντέλο της LG (σε όποιο νήμα εδώ μεσα είδα να την σχολιάζετε) , ενώ όπου διάβασα σε ξένα sites βλέπω καλά σχόλια?!

http://www.product-reviews.net/2014/11/16/lg-60pb5600-review-with-60-inch-hdtv-specs/

http://www.abt.com/product/83908/LG-60PB5600.html#tab2

Καταλαβαίνετε το δίλημμα μου ...

Τα λινκς που έδωσες είναι για την PB6600 και όχι για την 6500.... πρέπει να είναι ίδιες απλά με διαφορετικές ονομασίες για διαφορετικές ηπείρους , σωστά;

-This LG performs well enough in most categories to earn a solid overall score, but it fails miserably in a crucial area of performance: black level.

-Depth perception and a smooth clear image are a couple of the strengths of this TV. Color richness is average and not what you would get with a top Panasonic or Samsung plasma but is more realistic than most LED TVs.

-Black levels are average on this TV for a plasma and better than most LCD TVs. All that being said, the LG 60PB6600 does not have as good brightness, light flow through and color saturation as 1080p Samsung and Panasonic plasmas.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι 60" τηλεόραση φθηνότερη απο την φθηνότερη 55αρα! και την συγκρίνει με panasonic.... ΟΚ το ξέρω ότι θα είναι χειρότερη απο τηλεοράσεις στα διπλά και τριπλά λεφτά.

Αλλά ρε gmt 600 είναι αυτά! δεν πονάνε όσο πονάνε τα 1200!

Όταν το βράδυ θα βλέπεις ξεπλυμενο μαύρο υπό συσκότιση, θα πονέσει η ψυχή σου, τα ματια σου, και η τσεπη σου ακόμα και τα λίγα 600ευρω.
Κοιτα κάποια Sony σε προσφορά απο Sony center με 5ετη εγγυηση.

Re: Απάντηση: LG 60PB5600 αξίζει;

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις βγήκε προσφορά για απόλυτα αξιοπρεπή 55άρα σε πολύ καλή τιμή.

Για εμένα χτύπα την όσο προλαβαίνεις.

Φίλε μου θα την έπαιρνα αν δεν είχα 4+ μέτρα θέασης...
Θεωρό ότι θα χάσω αυτό το WOW factor που θα εχω με την 60αρα, αν παω σε 55αρα

Θα περιμένω ΑΝ βγεί η SONY 60W605B λοιπον....
Οι 5 ιντσες αξίζουν 200-300 ευρώ και λίγη υπομονη πιστέυω....

Συμφωνώ απόλυτα , άλλο 55" και άλλο 60" (όπως άλλο οι 65" κτλ) , όμως αν μιλάμε για τόσο μεγάλη διαφορά στην εικόνα όπως έχει η PB5600 με την AS640 (η αντίθεση είναι τριπλάσια και βάλε στην Panasonic , η κίνηση πολύ πιο ομαλή κτλ.) αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάποιος συμβιβασμός.

Έχει το ίδιο πάνελ με Samsung και Sony στο μέγεθος αυτό (Sharp UV2A) , η επεξεργασία εικόνας είναι mediatek αν θυμάμαι καλά (παρόμοιους επεξεργαστές χρησιμοποιούν Panasonic και LG στα μεσαία μοντέλα τους). Δεν βρήκα κάποιο αξιόλογο τεστ για να διαβάσεις.

Έχει το ίδιο πάνελ με Samsung και Sony στο μέγεθος αυτό (Sharp UV2A) , η επεξεργασία εικόνας είναι mediatek αν θυμάμαι καλά (παρόμοιους επεξεργαστές χρησιμοποιούν Panasonic και LG στα μεσαία μοντέλα τους). Δεν βρήκα κάποιο αξιόλογο τεστ για να διαβάσεις.

Αρα έχει το ίδιο πάνελ με την SONY 60W605B που σκεφτομαι να πάρω... θεωρείς ότι θα ήταν συνετή επιλογή να πάρω την SHARP έναντι της SONY?

Ότι πληρώνεις παίρνεις.Βλέπεις την LG και λες ουαου τρελή τιμή για 60'' ,πώς γίνεται η sony να κάνει τα διπλά; Τηλεοράσεις είναι και οι δύο
Και το Hyundai αυτοκίνητο είναι όπως και η mercedes.;Άλλη τιμή έχουν όμως....

Αρα έχει το ίδιο πάνελ με την SONY 60W605B που σκεφτομαι να πάρω... θεωρείς ότι θα ήταν συνετή επιλογή να πάρω την SHARP έναντι της SONY?

Δεν την έχω δει ποτέ την συγκεκριμένη Sharp (ή και να την είχε σε κάποιο κατάστημα από το οποίο πέρασα δεν έδωσα σημασία) και δεν μπορώ να ξέρω τι ψάρια πιάνει.

Την Sony την έχω δει και είναι αξιόλογη για τα λεφτά της όπως αξιόλογη είναι και η Samsung 60H6240...

https://www.skroutz.gr/s/5749735/Samsung-UE60H6240.html