LG 60PK950 η Panasonic-TX-P50V20E

chris.papas

New member
22 November 2010
7
Γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος εδώ άκουσα τα καλύτερα για εδώ και ήθελα να ακούσω την γνώμη σας :a0210:.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια TV πλάσμα και είμαι ανάμεσα σε δυο μοντέλα
LG 60PK950
Panasonic-TX-P50V20E
Ποιο πολύ για ταινίες μετά για TV και Games (ποσοστά MOVIE60%,TV25%,Games15%).
Απόσταση καναπέ από TV 4 μετρα......
Την panasonic την έχω δει από κοντά και μπορώ να πω μου άρεσε πολύ, την LG μονο τα προηγούμενα μοντέλα PK550 και PK250 αλλα μονο που είναι 60' με ενθουσιάζει :hmmmm:

Αν και πολλοί θα διαφωνήσουν...Η ποιότητα εικόνας,το μαύρο της V20 είναι κατά πολύ καλύτερα της LG,οπότε στην συγκεκριμένη,χαλάλι οι 10 ίντσες...(+ ότι δεν έχει αυτοκόλλητες μεμβράνες...)

4 μέτρα με 50'' δεν θα βλέπει τίποτα όμως Ανδρέα. Εδώ εγώ στα 2.8 και είμαι ντεμί με την 50αρα μου.. Δεν ξέρω, ότι νομίζει ο φίλος.

4 μέτρα με 50'' δεν θα βλέπει τίποτα όμως Ανδρέα. Εδώ εγώ στα 2.8 και είμαι ντεμί με την 50αρα μου.. Δεν ξέρω, ότι νομίζει ο φίλος.

ελα βρε...4 μετρα αποσταση,μια χαρα ειναι ο ανθρωπος.
καλα εσυ με 2.8 αποσταση,δεν πονοκεφαλιαζεις...?:FSGSFGS4:

LG 60PK950. Το μέγεθος μετράει (και ας μη το παραδεχόμαστε εμείς οι άντρες).
Τα 4 μέτρα είναι πολλά. Δεν βλέπεις τα huds των παιχνιδιών με τίποτα!!!

Για αυτό έκανα πρώτος ποστ...ήξερα τι θα γίνει εδώ!Βέβαια η μια είναι η καλύτερη tv του 2010 κατά πολλούς και η άλλη αν και μεγαλύτερη είναι για βρούβες...ποιότητα εικόνας,μαύρο(αχ...αυτό όσο και να μην το φανταζόμαστε επηρεάζει όλη την χρωματική περιοχή!)...vs μόνο ίντσες!

Γιατί τέτοια αντιπάθεια για την LG ρε παιδιά ?

Σίγουρα η Panasonic είναι καλύτερη (αν δεν παινέσεις το σπίτι σου ) αλλά δεν είναι για τα μπάζα η LG
Εμένα αν μου έδινες την 60 PK 950 δεν την αντάλλαζα με καμία LCD
Δεν είναι υποδειγματικό το "τρίγωνό" της αλλά η εικόνα είναι πολύ καλή , κινηματογραφική και χορταστική (60'' είναι αυτές)

Υ.Γ Άντε να βγάλει και η Pana καμιά 60'' σε τιμή χώμα -bye-

Είναι σαν να συγκρίνουμε Mercedes με...fiat.Τι θα αγοράσεις;Σίγουρα είναι καλύτερη από τις lcd λόγω του ότι πολύ απλά είναι plasma,αλλά με όποια και να τη συγκρίνουμε,πχ samsung 6900,είναι κατώτερη.Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο.Ποιότητα εικόνας vs μέγεθος.Ανάλογα με τις ανάγκες σου επιλέγεις.

μερικες φορες ειναι τοσος ο φανατισμος που διαβαζω εδω που και εγω απορω.
Ποσοστα δινονται?

Γιατι σωνει και ντε μια τηλεοραση που αποδεκτα ολοι λενε οτι ειναι η καλυτερη αναλογια χρηματων/ποιοτητας να πρεπει να συναγωνιστει μια αλλη 1000 ευρω παραπανω και διαφορετικης νοοτροπιας (3d εφοσον μιλαμε για την vt20)

ΚΑι στα 4 μετρα που τη θελει ο ανθρωπος, εννοειται οτι αν δε παει για την 60αρα, πρεπει να παει σε προτζεκτορα μετα

Δεν υπάρχει φανατισμός,η μια είναι η καλύτερη η άλλη χειρότερη,αυτό δεν χαρακτηρίζει την δεύτερη σαν χάλια...εικόνα θα δείχνει και η μια και η άλλη...το θέμα είναι το πως θα δείχνει η κάθε μια.

Last edited:
έτσι για να προσθέσω και εγώ στην κουβέντα ..... την 3η λύση .

H PK 950 είναι καλό Value / Money . 1800 euro.
H VT είναι κορυφαία σε επιδόσεις . 2400 euro.

Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσεις μόνος σου .
Αν θέλεις μέγεθος και καλύτερες επιδόσεις απο την PK σε κάτι που να πλησιάζει την VT και μπορείς να δώσεις 2500 τότε δές και αυτή

Samsung PS63C7000.
http://www.skroutz.gr/s/264694/Sams...from=suggest&keyphrase=Samsung+PS63C7000+63''
με καλό παζάρι θα πάει κάτω απο 2500 και θα έχεις και 63''

+1 για την 60PK550. Δεν αξιζει να δωσεις παραπανω για την 950 οταν εχει διαφορα μονο στον σχεδιασμο (δεν ειναι νεοτερο μοντελο οπως νομιζεις).

Σιγουρα ειναι καλυτερη η VT αλλα οχι τοσο ωστε να καλυπτει τις +10" της LG. Aσε που υπερτερει και σε σχεδιασμο και media player η τελευταια.

έτσι για να προσθέσω και εγώ στην κουβέντα ..... την 3η λύση .

H PK 950 είναι καλό Value / Money . 1800 euro.
H VT είναι κορυφαία σε επιδόσεις . 2400 euro.

Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσεις μόνος σου .
Αν θέλεις μέγεθος και καλύτερες επιδόσεις απο την PK σε κάτι που να πλησιάζει την VT και μπορείς να δώσεις 2500 τότε δές και αυτή

Samsung PS63C7000.
http://www.skroutz.gr/s/264694/Sams...from=suggest&keyphrase=Samsung+PS63C7000+63''
με καλό παζάρι θα πάει κάτω απο 2500 και θα έχεις και 63''
Κάτσε κάπου μπερδεύτηκες δεν λέω για VΤ την 3D (δεν ενδιαφέρομαι για 3D) μιλάω για την TX-P50V20E και είναι λίγο ποιο φτηνή από την LG ;).

+1 για την 60PK550. Δεν αξιζει να δωσεις παραπανω για την 950 οταν εχει διαφορα μονο στον σχεδιασμο (δεν ειναι νεοτερο μοντελο οπως νομιζεις).

Σιγουρα ειναι καλυτερη η VT αλλα οχι τοσο ωστε να καλυπτει τις +10" της LG. Aσε που υπερτερει και σε σχεδιασμο και media player η τελευταια.

Πως δεν έχει διαφορα:
1.PK550 3,000,000:1 Αντιθεση
PK950 5,000,000:1 Αντιθεση
2.PK950 + TruBlack Φιλτρο που απορροφα μεγαλη ποσοτητα εξωτετικου φωτισμου. Η PK550 δεν εχει
3.PK950 +WEB TV (WiFi-DLNA) Η PK550 δεν εχει
4.H PK550 έχει razor FRAME η PK950 δεν έχει είναι BORDERLESS DESIGN

Κάτσε κάπου μπερδεύτηκες δεν λέω για VΤ την 3D (δεν ενδιαφέρομαι για 3D) μιλάω για την TX-P50V20E και είναι λίγο ποιο φτηνή από την LG ;).

ΟΚ sorry .. τώρα το έπιασα .

Αλλάζω πορεία και αντιπροτείνω Samsung PS50C7000 στα 1400 . Ετσι για να γίνει ντόρος έχει και 3D ... -bye-
Οι κριτικές του από τα έξω είναι πολύ καλές ....
http://www.avforums.com/review/Samsung-C7000-PS50C7000-3dtv-3d-tv-plasma-review.html

Last edited: