LG 65EF950V

GK_F1

New member
21 June 2013
87
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη??Ειναι πολλα τα λεφτα,ειδικα σημερα,αλλα τ'αξιζει??

Νομίζω ότι έχει γίνει λάθος στην τιμή στην Ελλάδα.

4 χιλιάρικα για την 65ρα είναι λίγα (άσχετα αν ακούγεται παράλογο).
Παντού πάνω από 5 χιλιάρικα έχει.

Δεν νομίζω να σου την δώσουν για 4 χιλιάρικα.

Τώρα άσχετο από το πιο πάνω, δεν αξίζουν τα λεφτά για την τηλεόραση, καθώς οι νέες oled του 2016 απότι διαβάζω έχουν πολύ καλύτερη εικόνα απότι αυτές του 2015.
Έχουν λύσει τα θέματα του banding και vignetting σε μεγάλο βαθμό.

Να πω τη αληθεια δεν ειμαι ακομα ετοιμος για "αμεση" αγορα,αλλα οταν ερθει η ωρα (ελπιζω συντομα) θα παω καπου εκει 65" OLED 4K.Και επειδη απεχω λιγο απο τα νεα δεδομενα των τηλεορασεων,θα ηθελα να μαθω αν αξιζει η αγορα μιας τετοιας τηλ.Τωρα ειμαι κατοχος μιας Samsung 55" F6670 και ειχε τα προβληματακια της σε βαθμο να ψιλομετανιωσω τα 1600 που εδωσα προ 3,5 χρονια.Τωρα λιγο που διαβαζω οι OLED 4K θεωρουνται οι "τελειες' τηλεορασεις!!Ισχυει αυτο ή εχουν και αυτες τα θεματακια τους??

Σίγουρα είναι ότι καλύτερο σε θέμα εικόνας αυτή την στιγμή, ωστόσο έχουν τα θεματάκια τους και αυτές, όπως όλες οι τεχνολογίες.

Τα πιο σημαντικά θέματα είναι το banding και το vignetting.

Όπως είπα, οι πρώτοι που πήραν τις νέες 65ρες G6 και Ε6 γράφουν οτι δεν έχουν θέμα banding και vignetting.
Έχουν ήδη βγει και τα πρώτα τεστ για την G6.

Με βάση αυτά, προτιμότερο είναι να περιμένεις και να πάρεις μετά το καλοκαίρι κάποια από τις Ε6/C6/B6
Αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D, τότε την Β6, αλλιώς αν δεν σε πειράζει η καμπύλη την C6.

Οι τιμές των Β6/C6 θα είναι στα επίπεδα της 9500

Απάντηση: Re: LG 65EF950V

ΟΧΙ αλλο banding.Aυτο ειναι το προβλημα της 6670!!!!!
Σιγουρ παει για μετα το καλοκαιρι και βλεπουμε!!

Δεν είναι Το ίδιο banding με τις led.

Είναι σε ορισμένα panel και μάλλον έχει να κάνει με την κατασκευή.
Στις νέες του 2016 απ'όσο διαβάζουμε δεν υπάρχει, αλλά φυσικά είναι και λίγοι οι κάτοχοι αυτή τη στιγμή.

Όπως και να έχει περίμενε να δούμε και τις φετινές.
Σίγουρα θα κερδίσεις αν περιμένεις, είτε στην τιμή της 950, είτε σε υποστήριξή HDR και σε πιο φωτεινό panel αν πας σε μια από αυτές του 2016.

Ευχαριστω!!!
Οταν ερθει η ωρα ,με το καλο, θα ξαναεπικοινωνησουμε να δουμε τι παιζει τοτε!!!