LG BD370 ή 390 ??

msarig

New member
11 December 2009
48
Θελωντας να πλαισιώσω την καινουργια μου 46ρα, Panasonic G10 , εχω
καταλήξει στην αγορά BR της LG.

και συγκεκριμένα στα μοντέλα 370 και 390.

οι τιμές τους ειναι : 149€ & 236€ δηλαδή διαφορά : 87€

Αξιζει η διαφορα τιμης που εχει το 390?

(ξερω ότι το 390 εχει: wifi (εχω και θα με βολευε..), 7καναλο (εχω 5.1 συστημα και δεν βλέπω να το αλλαζω γρήγορα..) , και ξερω οτι εχει δυνατοτητα να παιζει από μεγάλους Hdd με ntfs..

Εχει διαφορά στην ποιοτητα εικονας παντα σε σχεση με το 370?

Και κάτι τελευταίο,
Παίζουν και τα δυο, youtube , (το καθενα με το τρόπο συνδεσεις του)
Δηλαδη , Ιντερνετικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ?

Ευχαριστώ..

Διαφορά στην ποιότητα εικόνας δεν πρόκειται να διαπιστώσεις.

Ο ενισχυτής σου έχει αποκωδικοποιητές για HD audio? Αν όχι, τότε μία απ' τις δυνατότητες του BD390 είναι ότι μπορεί να συνδεθεί αναλογικά με αυτόν (αν βέβαια ο ενισχυτής έχει 5.1. αναλογικές εισόδους) ώστε να απολαμβάνεις το Dolby TrueHD και dts HD-MA των Blue Ray.

Κωστή, ευχαριστώ για την απάντηση σου,
τελικά εχω παραγγείλει και περιμενω με ..αγωνια το 390..

Απαντάω μόνος μου στο ερώτημά μου για όποιον έχει την ίδια απορία.
Το LG BD370 δεν αναπαράγει αρχεία mkv καθώς διαβάζει μόνο δίσκους fat32.Υπάρχει όμως και το BD390 που μπορεί να διαβάσει δίσκους ntfs και mkv αρχεία.

Απαντάω μόνος μου στο ερώτημά μου για όποιον έχει την ίδια απορία.
Το LG BD370 δεν αναπαράγει αρχεία mkv καθώς διαβάζει μόνο δίσκους fat32.Υπάρχει όμως και το BD390 που μπορεί να διαβάσει δίσκους ntfs και mkv αρχεία.

λάθος...το bd 370 αναπαράγει μια χαρά αρχεία mkv αρκεί να είναι μέχρι 4gb λόγω του περιορισμού της διαμόρφωσης σε fat32...

λάθος...το bd 370 αναπαράγει μια χαρά αρχεία mkv αρκεί να είναι μέχρι 4gb λόγω του περιορισμού της διαμόρφωσης σε fat32...

Και υπάρχει ταινία mkv με μέγεθος μικρότερο από 4GB? ή κάθε φορά θα πρέπει να χωρίζεις το αρχείο σε 2 ή 3 μέρη μικρότερα από 4GB?

Και υπάρχει ταινία mkv με μέγεθος μικρότερο από 4GB? ή κάθε φορά θα πρέπει να χωρίζεις το αρχείο σε 2 ή 3 μέρη μικρότερα από 4GB?
Όπως ακριβώς το λες. Υπάρχουν πλήθος προγραμμάτων τα οποία το κάνουν.....εν ριπή οφθαλμού....εεεε και λίγο παραπάνω.

Όπως ακριβώς το λες. Υπάρχουν πλήθος προγραμμάτων τα οποία το κάνουν.....εν ριπή οφθαλμού....εεεε και λίγο παραπάνω.

Aσε, να μου λείπει..... Γι αυτό αγόρασα popcorn A-110 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :BDGBGDB55:

Ακριβώς αυτό που λέει ο kblachos εννοούσα λέγοντας πως δεν παίζει mkv.
Μπορεί σαν είδος αρχείου να το αναγνωρίζει αλλά με δεδομένο πως όλα τα mkv είναι μεγαλύτερα των 4gb, δεν αξίζει το σπάσιμο σε μικρότερα κομμάτια.

Aσε, να μου λείπει..... Γι αυτό αγόρασα popcorn A-110 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :BDGBGDB55:

...δε θα ελεγα πως με ενα media player εχει κανεις το κεφαλι του ησυχο αφου δε παιζουν ουτε cd....κατα τη γνωμη μου η πιο ολοκληρωμενη λυση δηλαδη να παιζει σχεδον τα παντα (αρχεια avi,mkv κτλ dvd, blue ray disks, online video youtube), να ειναι μια συσκευη με ενα τηλεκοντρολ και να κανει 150 euro δεν υπαρχει αλλη:bd 370 . Αν καποιους τους ενοχλει το παραπανω προβλημα (διαμορφωση fat32) το οποιο καθυστερει 2 με 3 λεπτα τη θεαση της ταινιας ας παρει το bd 390 με 100 ευρω παραπανω....αλλά να παρει κανεις media player και επιπλεον blu ray player για να παιζει δισκους blu ray και dvd και να ειναι πληρης το θεωρω ασυμφορο...