LG BDP HR 590 S - Philips 37PFL 7606 K / 02

Anastasios Mallios

Established Member
27 April 2013
120
Μάνδρα Αττικής
Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου 6 μήνες του Bluray player LG BDP HR 590 S.
Όταν το αγόρασα κόστιζε 560 τώρα απ'ότι βλέπω έχει πέσει λόγο προσφοράς στα 350 και αυτός είναι και ο λόγος που σας ενημερώνω σχετικά με αυτό το μοντέλο.
Η τιμή του σχετικά με όλα αυτά που προσφέρει είναι μοναδική. Παίζει τα πάντα (εκτός από Flac δυστυχώς).
Έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη για την τηλεόραση. 1ΤΒ σκληρό δίσκο ενσωματωμένο που μπορείτε ή να αποθηκεύετε τηλεοπτικά προγράμματα ή να περάσετε τις ταινίες σας ακριβώς σα να είχατε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, μόνο που είναι ενσωματωμένος στο Bluray player.
Η LG βγάζει πολύ συχνά αναβαθμίσεις στο λογισμικό της και έτσι βελτιώνεται συνεχώς η απόδοση του Bluray player.
Το έχω συνδυάσει με την Philips 37PFL 7606 K / 02 τηλεόραση και η θέαση HD ταινιών και 3D ταινιών να είναι στο MAX.
Αν και πρέπει να πώ πως όταν πρωτοαγόρασα την τηλεόραση δεν ήταν έτσι κι αυτό γιατί είχε κάποιο θέμα με το λογισμικό της και δεν απέδιδε στο φουλ των ικανοτήτων της. Η λύση όμως ήταν απλή. Αναβάθμιση λογισμικού μέσω Ιντερνετ (διαθέτει Ethernet θύρα) και από τότε είναι σα να αγόρασα νέα τηλεόραση. Πραγματικά η ποιότητα της εικόνας άλλαξε ριζικά.
Η τιμή της όταν την αγόρασα πρίν περίπου ένα χρόνο ήταν στα 1200 περίπου αν θυμάμαι καλά, αλλά σε προσφορά την πήρα 899 , σήμερα κοστίζει 980 στο Amazon.

Aπό περιέργεια, το μοντέλο έχει δέκτη DVB-T Μpeg2 και Mpeg4 και DVB-S/S-2?
Δηλαδή πιάνει το EρτHD και κανάλια free sat HD?

Ακριβώς έτσι ... τα ελεύθερα HD κανάλια τα πιάνω μια χαρά. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι έχει ενισχυτή σήματος και έτσι έχει καλύτερη απόδοση από το σήμα που δέχεται απευθείας μια τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.
Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλύτερη αν συνυπολογίσει κάποιος ότι κάνει και upskale.

20130506153113.jpg

Αυτή είναι η οπίσθια όψη του Bluray.
Το έχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση με HDMI και έχω πάνω του την κεραία της τηλεόρασης.

Κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω σχετικά με το Bluray είναι πως έχει ενσωματωμένο και WiFi.

Last edited: