A amanwithaplan Established Member 15 August 2011 106 23 December 2012 #341 lamprost said: Κανένας???? Click to expand... Για 47αρα ούτε εγώ είχα βρει κάτι. Οπότε προχώρησα με τον οδηγό της τηλεόρασης και το έκανα μόνος μου.
lamprost said: Κανένας???? Click to expand... Για 47αρα ούτε εγώ είχα βρει κάτι. Οπότε προχώρησα με τον οδηγό της τηλεόρασης και το έκανα μόνος μου.
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 1 May 2013 #342 Online αναβάθμιση λογισμικού εχθές. Οποιος καταφέρει να μάθει τι συγκλονιστικό περιέχει, ας μη διστάσει να το μοιραστεί μαζί μας.. :ears:
Online αναβάθμιση λογισμικού εχθές. Οποιος καταφέρει να μάθει τι συγκλονιστικό περιέχει, ας μη διστάσει να το μοιραστεί μαζί μας.. :ears:
strikal Senior Member 22 March 2009 338 1 May 2013 #343 Re: Απάντηση: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια AlexT_ said: Online αναβάθμιση λογισμικού εχθές. Οποιος καταφέρει να μάθει τι συγκλονιστικό περιέχει, ας μη διστάσει να το μοιραστεί μαζί μας.. :ears: Click to expand... η lg λεει οτι διορωθηκαν προβληματα στις υπαρχουσες εφαρμογες... ΑΥΤΑ...
Re: Απάντηση: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια AlexT_ said: Online αναβάθμιση λογισμικού εχθές. Οποιος καταφέρει να μάθει τι συγκλονιστικό περιέχει, ας μη διστάσει να το μοιραστεί μαζί μας.. :ears: Click to expand... η lg λεει οτι διορωθηκαν προβληματα στις υπαρχουσες εφαρμογες... ΑΥΤΑ...
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 8 September 2013 #344 Νέα αυτόματη αναβάθμιση λογισμικού, έκδοση 06.01.28 χωρίς περαιτέρω πληροφορίες..