LG CX χτυπημένη

Alexgti13

New member
17 January 2024
12
Είχα στείλει για επισκευή την lg cx 65 στον Κωτσόβολο! Την έχω αγοράσει απ εκεί! Είμαι και πελάτης!! Περίμενα ένα μήνα για να την φτιάξουν και όταν μου ήρθε παρατήρησα χτυπήματα στα Μπέζελ του πάνελ! Τους πήρα τηλέφωνο μου ζήτησαν φωτογραφίες τους έστειλα και μετά από 10 μέρες μου είπαν να έρθουν να την πάρουν να πάει στο service να την φτιάξουν η να κάνουν αντικατάσταση αυτά μου έλεγε ο υπάλληλος!! Έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο;;

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,174
Σιγά το περίεργο, «απλα» χτυπήθηκε στη μεταφορά. Στην Ελλάδα είμαστε.

Το καλό είναι ότι σίγουρα θα σου κάνουν αντικατάσταση πλέον (και λογικά σε νεωτερο μοντέλο).

Alexgti13

New member
17 January 2024
12
Ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις με τον Κωτσόβολο από τότε που τον αγόρασε η ΔΕΗ!! Είμαι στην αναμονή 3 εβδομάδες και προσπαθούν να κάνουν μπαλώματα στην τηλεόραση το ονομάζουν αποκατάσταση εκδορών αλλά δεν λένε πως δηλ θα κάνουν μπαλώματα στην συσκευή!! Το βρήκαμε τώρα θα έχουμε παραποίηση της συσκευής για να γλιτώσουμε λεφτά! Φυσικά και έγινε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή!! 10 χρόνια πελάτης τέτοιες γελοιότητες πρώτη φορά τα βλέπω!!

Alexgti13

New member
17 January 2024
12
Τελευταία ενημέρωση που έχω από τον Κωτσόβολο γράφουν για αμελητέες εκδορές άρα σου λέει πήραμε ένα σπρέι με μπογιά πέρασαμε τις (αμελητέες) εκδορές και όλοι ευτυχισμένοι!! Μπράβο άντε και στην ΝΑΣΑ!! Εφόσον είναι αμελητέες για τι μου κάνεις μπαλώματα;;; Περιμένω να τα πουν αυτά στον συνήγορο του καταναλωτή! Έχω αγοράσει καινούργια τηλεόραση και θα την παραλάβω με μπαλώματα στις γωνίες με μπογιά γιατί σου λέει είναι αμελητέες για να σου κάνουμε αντικατάσταση!! Απάντηση 10 χρόνου!

Alexgti13

New member
17 January 2024
12
Τελευταία ενημέρωση που έχω από τον Κωτσόβολο γράφουν για αμελητέες εκδορές άρα σου λέει πήραμε ένα σπρέι με μπογιά πέρασαμε τις (αμελητέες) εκδορές και όλοι ευτυχισμένοι!! Μπράβο άντε και στην ΝΑΣΑ!! Εφόσον είναι αμελητέες για τι μου κάνεις μπαλώματα;;; Περιμένω να τα πουν αυτά στον συνήγορο του καταναλωτή! Έχω αγοράσει καινούργια τηλεόραση και θα την παραλάβω με μπαλώματα στις γωνίες με μπογιά γιατί σου λέει είναι αμελητέες για να σου κάνουμε αντικατάσταση!! Απάντηση 10 χρόνου!

Πολιτική Επιστροφών - Kotsovolos.gr
Εξωτερικά – Αισθητικά Ελαττώματα​

Σε περίπτωση εμπρόθεσμης δήλωσης εξωτερικού αισθητικού ελαττώματος, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται σε εύλογο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με άλλο, χωρίς το εξωτερικό, αισθητικό ελάττωμα. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους από τον πελάτη, θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα. Σε εμένα πήγαν οι τσαρλατάνοι να κάνουν μπαλωματα!!